El passat mercat de fitxatges del Reial Madrid va tenir, una vegada més, Kylian Mbappé com a màxim protagonista. El davanter francès va viure un estiu ple de canvis de guió, en el qual va mantenir un estira-i-arronsa amb el Paris Saint-Germain per no voler acceptar l'any de contracte opcional que tenia firmat. De fet, durant diverses setmanes de la pretemporada, el crac parisenc va estar apartat de la disciplina de Luis Enrique, moment en el qual el seu fitxatge pel conjunt blanc semblava molt encaminat.

Kylian Mbappé, entre renovar amb el PSG o apostar pel Reial Madrid

Tanmateix, Kylian Mbappé va acabar fent les paus amb el PSG, que ja està treballant a renovar el contracte de la seva màxima estrella. I tot fa indicar que aquesta renovació es podria segellar al llarg dels pròxims mesos, abans de l'1 de gener, data en la qual, si no ha firmat un contracte abans amb l'equip parisenc, podrà negociar amb qualsevol club com a agent lliure. Nasser Al-Khelaïfi ja està preparant una nova oferta estratosfèrica, que seria gairebé irrefutable per a qualsevol jugador.

Nasser Al-Khelaïfi Kylian Mbappé PSG Europa Press
Nasser Al-Khelaïfi i Kylian Mbappé, anunciant la seva renovació amb el PSG / Foto: Europa Press

El Reial Madrid, per la seva part, no estaria en condicions de poder igualar aquesta oferta econòmicament. Ara bé, la secretaria tècnica blanca continua sense donar per impossible el fitxatge de Kylian Mbappé, ja que creuen que podrien seduir-lo oferint-li un projecte esportiu més preparat per guanyar la Champions League. La situació és complicada per als interessos madridistes, però Florentino Pérez i el seu equip ho intentaran fins a l'últim dia.

El Reial Madrid ja pensa en altres alternatives

Un context complicat en el qual Kylian Mbappé tindrà l'última paraula. Per aquesta raó, el Reial Madrid, que vol salvaguardar-se l'esquena, ja estaria treballant en el fitxatge d'una altra estrella mundial com a alternativa al futbolista parisenc. I el nom que més s'adapta a aquest perfil ara mateix és el de Víctor Osimhen, futbolista nigerià del Napoli que la temporada anterior es va convertir en una de les revelacions d'Europa, acabant com el màxim golejador de la Serie  A, competició que va acabar guanyant.

Victor Osimhen celebrant un gol amb el Napoli / Foto: Europa Press
Victor Osimhen, celebrant un gol amb el Napoli / Foto: Europa Press

El Reial Madrid necessita un davanter amb urgència, i Osimhen és el '9' de més cartell que té un futur més incert al seu equip. El davanter nigerià, malgrat haver firmat una temporada excel·lent a nivell col·lectiu i individual amb el Napoli, no està passant un bon moment al sud d'Itàlia amb Rudi García com a nou tècnic. En la passada jornada, es va veure el '9' partenopeu molt enfadat amb les decisions tàctiques del seu entrenador, que podria ser destituït en les setmanes entrants. Tot això fa que el futur del crac africà comenci a estar relacionat amb un Reial Madrid que podria oblidar-se de Mbappé per pagar les pretensions econòmiques que exigeix el Napoli i el jugador, assegurant-se a una nova estrella mundial.