El Barça ja no és imbatible. L'equip, sense Leo Messi, posa punt final a la seva ratxa i estableix el rècord en 43 jornades sens conéixer la derrota. Els aficionats blaugrana tardaran molt temps a oblidar el partit del Ciutat de València, una autèntica muntanya russa.

Philippe Coutinho demostra que pot assumir responsabilitats en un dia que posa el focus sobre el paper de Yerry Mina, molt desafortunat en defensa. Thomas Vermaelen no acaba la primera part per lesió i reobre el debat al club sobre els centrals. Caldrà fitxat aquest estiu?

1x1 del Barça

1x1 Ter Stegen Marc-André Ter Stegen
Transparent
El Llevant ha arribat amb tanta assiduïtat a la seva àrea que no ha pogut fer res per evitar la golejada i la derrota. El trofeu Zamora es converteix en una quimera.
1x1 Nélson Semedo Nélson Semedo
Actor
Ha intentat enganyar a l'àrbitre amb dues piscines a l'àrea del Llevant, però no ho ha aconseguit. Necessita millorar els seus dots interpretatius després d'un partit que torna a evidenciar les dues cares del seu futbol.
1x1 Yerry Mina Yerry Mina
Desubicat
Torna de València especialment assenyalat. Apareix en la fotografia de gairebé tots els gols perquè té tendència a perdre la posició. El partit d'avui explica per què Valverde no l'utilitza gairebé mai.
1x1 Thomas Vermaelen Thomas Vermaelen
Trencat
No desperta del malson de les lesions. Només ha durat 27 minuts sobre el terreny de joc després de notar una estrebada a la part posterior de la cuixa. Les proves determinaran si podrà jugar el Mundial amb Bèlgica.
1x1 Jordi Alba Jordi Alba
Empetitit
L'absència de Messi ha condicionat molt el seu joc. El seu binomi amb Coutinho ha estat productiu, però insuficient per tenir més incidència en el marcador. Una errada seva ha provocat el primer gol de Bardhi.
1x1 Sergio Busquets Sergio Busquets
Dispers
En el joc de contracops, el seu paper es difumina. El Barça no l'ha aprofitat, tot i que ha trepitjat el camp rival quan el Llevant defensava davant la seva àrea. Ha regalat el sisè gol amb una mala passada, però Rochina ha enviat la pilota fora.
1x1 Ivan Rakitic Ivan Rakitic
Dubitatiu
No ha pogut contenir el Llevant quan el Barça passava pels pitjors minuts. Ha estat tou quan ha posat la cama en les pilotes dividides i no ha tingut clarividència en atac, on ha pensat massa i ha acabat sense xutar des de fora de l'àrea.
1x1 Andrés Iniesta Andrés Iniesta
Desaprofitat
Ha passat desapercebut en el seu penúltim partit amb la samarreta del Barça. Quan l'equip tenia la pilota era quan més brillava, però les anades i vingudes han anul·lat el seu joc. Ha acabat substituït i ovacionat pel Ciutat de València.
1x1 Dembélé Ousmane Dembélé
Impetuós
Ha començat molt endollat des de la banda dreta. No ha pogut repetir l'actuació del dia del Vila-real, però ha fregat el gol en diferents ocasions. Necessita seguir acumulant minuts.
1x1 Luis Suárez Luis Suárez
Incisiu
El seu gol, de penal, ha estat el premi a tot un partit picant pedra. En espais reduïts no és el millor davanter del món, però no se li pot negar el seu sacrifici.
1x1 Coutinho Philippe Coutinho
Diferencial
Tres gols per assumir amb garanties el paper de Leo Messi. El Barça s'ha entregat a ell per intentar obrar el miracle després del 5-1 i ha estat a punt d'aconseguir-ho. El seu partit pot ser un bon punt de partida perquè aixequi definitivament el vol.
1x1 Gerard Piqué Gerard Piqué
Desllorigador
Ha substituït Vermaelen i ha canviat la cara a l'equip des de la defensa. El seu orgull, evidenciat en jugades aïllades que acabaven a l'àrea del Llevant, ha suposat oxigen per al Barça. En defensa no ha estat contundent, sobretot en el quart gol dels valencians.
1x1 Denis Suárez Denis Suárez
Revolucionat
La seva entrada ha excitat -massa- el Barça. L'equip necessitava pausa, però Denis no ha sabut aturar-se per atacar una defensa que es trobava còmode allunyant centrades laterals.
1x1 Paco Alcácer Paco Alcácer
Intranscendent
No ha pogut connectar-se al partit, tot i tenir gairebé 30 minuts per protegir el rècord. El Llevant no ha notat la seva presència i ha desaprofitat l'oportunitat de Valverde.