El Tribunal Suprem (TS) ha avalat l'ordre de la Generalitat que obligava Homeaway a bloquejar de la seva pàgina web de vacances qualsevol contingut relacionat amb empreses i establiments d'apartaments turístics de Catalunya que no disposessin de la llicència pertinent. En la seva sentència, el Suprem desestima el recurs que l'empresa va presentar per exigir la suspensió cautelar, mentre es resol el fons de l'assumpte, de l'ordre que la Direcció General de Turisme va dictar al gener del 2015, en què donava un termini de quinze dies a Homeaway per bloquejar els continguts impugnats.

El Suprem ha confirmat així una resolució prèvia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ja va avalar l'ordre de la Generalitat, en entendre que l'alt tribunal català no vulnerava la doctrina jurisprudencial en matèria de mesures cautelars. Segons l'opinió del Suprem, en aquest cas no s'ha acreditat "ni tan sols indiciàriament" que l'execució de l'ordre recorreguda "hagi de comportar danys o perjudicis d'impossible o difícil reparació" al web de vacances.

Per exigir la revocació de l'ordre de la Generalitat, l'empresa va presentar un informe on destacava que els anuncis d'allotjaments turístics de Catalunya representaven un 12% del trànsit del portal. Alhora, també  revelava que al llarg de l'any 2014 havia percebut 4,7 milions d'euros per aquests anuncis. No obstant això, en la resolució que va mantenir l'ordre de la Generalitat, el TSJC va advertir que aquesta no afectava tots els anuncis d'allotjaments turístics localitzats a Catalunya, sinó només aquells que no estiguessin registrats a la Xarxa de Turisme de Catalunya.