Els comparadors d'ofertes poden ajudar-nos a estalviar centenars d'euros aprofitant els descomptes del Black Friday. Com funcionen? És senzill, aquests portals analitzen els preus d'un mateix producte als diferents webs locals d'Amazon o Ebay i ens diuen en quin d'aquests podem trobar el mateix llibre, gagdet o peça de roba més barata. 

Savemoney: lleig però útil

Aquest comparador és un dels favorits per part dels internautes. Es tracta d'un cercador simple i directe que compara els preus d'un mateix producte a tots els portals d'Amazon. A més assegura que el preu serà bo després del transport, ja que pregunta a quin país s'enviarà l'article. Les diferències de preu no són gaire grans en telèfons d'alta gamma com el iPhone 7 però sí en llibres o moda, com en aquestes sabatilles Vans.

CamelCamelCamel: recerques pausades

Per comprar productes cars, com un ordinador, aquesta és una bona opció. No només compara els diferents preus d'Amazon sinó que t'ofereix la possibilitat de comprar altres venedors. A més permet seguir una mateixa oferta per veure com evoluciona i comprar en el millor moment.

Curiua: senzilla i ràpida

Si vols veure els preus als principals webs d'Amazon a Europa (França, Alemanya, Itàlia, Espanya i Regne Unit) has d'utilitzar aquest portal, que a més mostra el canvi entre lliura|balança i euro o t'enllaça amb subhastes d'Ebay o altres negocis online. Atenció: aquí pots trobar autèntiques gangues en colònies i perfums Lacoste.