Iberia Regional/Air Nostrum i Vueling han arribat a un acord per a la comercialització conjunta dels vols en la ruta Barcelona-València, que començarà a operar el 26 de març del 2017, segons han informat en un comunicat conjunt.

Els vols es posaran a la venda des d'aquest dimecres i el programa dissenyat permetrà fer el viatge d'anada i tornada el mateix dia, tant des de València com des de Barcelona, i atén "a una de les demandes dels empresaris catalans i valencians".

Iberia Regional/Air Nostrum oferirà el vol del matí de dilluns a divendres amb sortida de Barcelona a les 7:30 hores i des de València a les 8:55. Els vols d'Air Nostrum es realitzen amb un reactor Bombardier CRJ900, amb capacitat per a 90 passatgers.

Vueling, per la seva banda, operarà cada dia en horari de tarda. Els vols amb origen Barcelona s'enlairaran des de l'Aeroport del Prat a les 16:45 hores i de València a les 18:30 hores. La companyia operarà la ruta amb el model d'avió Airbus A320, amb capacitat per a 180 passatgers.

A més, aquesta nova connexió estarà operada també amb codi compartit amb Iberia, la qual cosa permetrà als clients fer les reserves amb qualsevol de les dues companyies, també de manera combinada per a l'anada i la tornada, des del web d'Iberia o a través de les agències de viatges.