Ray Donovan, el retorn de l’heroi imperfecte

L’estiu és temps de platja, guiris amb xancletes i mitjons i una nova temporada de Ray Donovan. Dilluns passat, només un dia després de la seva estrena als Estats Units, Canal + Series iniciava l’emissió de la quarta temporada de la sèrie protagonitzada per un Liev Schreiber perfectament secundat per un repartiment que inclou noms de la dimensió de Jon Voight (aquí interpretant al pare de Donovan, un exconvicte cabronàs propens a aficionar-se a tot el que sigui il·legal), Eddie Marsan i Dash Mihok.

Recapitulem. Ray Donovan és un d’aquells herois imperfectes que tant ens agraden als serièfils. Un paio que es dedica a solucionar els problemes dels rics, guapos i famosos de Los Angeles quan, en realitat, el que hauria de resoldre és la seva pròpia vida, un autèntic desastre. Una mena de Sr. Lobo de Pulp Fiction amb problemes d’estabilitat en el seu dia a dia privat. 

Després de la lluita que va mantenir amb la màfia armènia en la tercera temporada, en la nova tongada de capítols (quarta sessió en què, entre altres, se sumen al càsting Lisa Bonet, Gabriel Mann, Ted Levine i Ismael Cruz Cordova) Ray Donovan intentarà redimir-se amb els seus convertint-se en millor fill, marit i pare. No només dubto que ho aconsegueixi, sinó que espero, realment desitjo, que continuï sent la mateixa calamitat capaç de tapar qualsevol escàndol protagonitzat per un famoset però un absolut inepte en qüestions personals.   

T’agradarà si t’agraden:

-Billions

-Californication

-Ballers