La cadena de supermercats Mercadona arrasa en vendes amb aquesta exòtica beguda i el seu múltiples propietats. I és que són molts els beneficis dels tes i les infusions. Mercadona recorre ara a sabors exòtics per al seu nou te i entre les novetats d'aquesta setmana la cadena de supermercats llança el Te Matcha d'Hacendado.

Te verd d'origen xinès

El te Matcha és un te verd d'origen xinès, encara que ha estat popularitzat per la cultura japonesa i els seus beneficis per a l'organisme són molts i molt variats.

Te matcha de Mercadona / Mercadona

Te Matcha de Mercadona / Mercadona

Aquest exemplar és un potent antioxidant i també té efectes relaxants. Per això, si pateixes estrès serà un bon aliat per aconseguir rebaixar els nervis i estar més tranquil.

El fabricant informa que en prendre te Matcha estàs prenent tota la fulla del te i es pot prendre al gust del consumidor: sol, amb aigua freda o calenta o amb una mica de llet.

Propietats del nou te de Marcadona

El nou te Matcha manté dosi alta de L-teanina, un aminoàcid que estimula les ones Alfa i ajuda a la concentració, relaxament i calma.

També fomenta un alt nivell d'energia gràcies al tipus de cafeïna que té, que és més saludable que la que es troba al cafè.

És un gran antioxidant i combat l'envelliment prematur i fa de barrera als radicals lliures. A més, és ric en fibra i accelera el metabolisme.

Furor per la xocolata del Mercadona que 'no engreixa'

Xocolata que no engreixa. Han sentit bé. Per a molts és impossible encabir aquest aliment en una dieta saludable. Plaer i caprici etern. El seu excés pot ser perjudicial per la seva gran quantitat de greixos i calories. Mercadona rema contra aquestes idees i llança una xocolata que 'no engreixa'.

El problema de les rajoles de xocolata és que, a més del cacau, la majoria d'elles compten amb grans quantitats de sucre i de llet, que fan que a més de ser un producte poc saludable sigui molt calòric.

Chocolate Mercadona / Mercadona

Chocolate Mercadona / Mercadona

Mercadona ha fixat el seu objectiu en reduir aquesta càrrega calòrica. Davant de la necessitat de treure una tauleta saludable, va treure el sucre i la llet i va crear una xocolata amb un percentatge de 99% de cacau, per a paladars exigents i per donar-li protagonisme a aquest aliment que, sense afegits, sí que és saludable.