Any nou, vida nova. Això mateix és el que el presentador de TV3, Toni Cruanyes, ha fet poques hores després de deixar enrere el fatídic any 2020, marcat per la pandèmia del coronavirus. El periodista s'ha proposat complir al peu de la lletra tota la sèrie de propòsits que s'havia marcat per al 2021, i amb el primer d'ells ha sorprès, i molt, a tots els seus seguidors. De què es tracta?

Toni Cruanyes TN Vespre seriós TV3

Toni Cruanyes, TV3

Toni Cruanyes és molt actiu tant en el seu compte de Twitter com en el seu compte d'Instagram. Dos perfils al món viral que cuida molt, per intentar mostrar sempre la seva millor cara. Per aquesta raó, el de TV3 ha pres una important decisió que ha cridat l'atenció de molts. El presentador nascut a Canet de Mar, atenció, s'ha animat a canviar la seva fotografia de perfil. Si abans tenia la imatge de la portada del seu últim llibre, Un dels nostres, ara ja no és així. Cruanyes ha donat un nou aire a les seves xarxes socials i ha optat per posar una imatge que ha tret de la campanya de TV3, del desembre del 2020, per anunciar que porten sent líders d'audiència durant onze anys. La nova fotografia de perfil de Toni Cruanyes és la següent:

"Divertida", "Que maco" o "Força bé" són alguns dels comentaris que els seus seguidors a Twitter, més de 100.000, l'hi han fet arribar. "Nova foto de perfil", escriu el presentador. Un atractiu retrat on Toni, lluint una camisa negra i una americana fosca, fa un divertit gest amb la mà, que alguns han comparat amb James Bond. Per això també li han dedicat comentaris com: "Cruanyes, Toni Cruanyes." Aguantarà amb aquesta nova fotografia fins al final del 2021? O la canviarà abans que acabi l'any?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat