Si el coronavirus ha trasbalsat la vida tal i com la coneixíem, l'impacte és encara més brutal en el cas de pares i mares. Els neguits i les pors pròpies de la pandèmia es multipliquen, i l'esforç per fer-los entendre el que estem vivint també. Són temps convulsos, però s'ha de transmetre tranquil·litat, confiança i responsabilitat. La canalla és molt llesta i ho entenen tot molt millor que els adults, sempre i quan, és clar, aquests últims es comportin amb seny i de forma didàctica i adequada. Com està fent el presentador de TV3 Toni Cruanyes, pare per partida doble: del petit de 5 anys Elies i de la encara més menuda Joana, nascuda aquest mateix 2020.

Toni Cruanyes espot 2020 21 TV3

Toni Cruanyes espot TV3

Cruanyes té aquests dies una missió: intentar que l'Elies es posi la mascareta de forma natural. Ell la fa servir cada dia a Sant Joan Despí i fins i tot, innova amb dissenys atrevits i 'fashion'. Precisament, el mètode que està fent servir per inculcar-lo el costum de protegir-se: presentar-li el cobre boques com a alguna cosa divertida i adient per a la seva edat. La imatge que ha compartit a Instagram és pura tendresa. Diferents models decorats amb els personatges més coneguts de la mítica saga Star Wars, un clàssic de la generació del periodista del Maresme, però que mai no passa de moda. 

Toni Cruanyes mascareta fashion @tonicruanyes

Toni Cruanyes mascareta fashion @tonicruanyes

cruanyes fill insta

Toni Cruanyes fill Elies escola @tonicruanyes

Que la mascareta t'acompanyi, Elies. Almenys mentre la covid segueixi pertorbant 'la força' de la vida. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat