Els vestits que les presentadores llueixen per conduir les gales de cap d'any a la televisió, es converteixen en un dels secrets més ben guardats. Uns modelets que estan en boca de tothom i són analitzats fil per randa. Si no, que els ho diguin a les presentadores de les Campanades de TV3, Cris Puig, Helena García Melero i Lídia Heredia, qui han rebut tota mena de crítiques pel seu vestuari. Doncs molts usuaris a les xarxes les han comparat amb el grup de música Abba. Mamma Mia.

Helen García Melero, Cristina Puig i Lídia Heredia, TV3

Helena García Melero, Cristina Puig i Lídia Heredia, TV3

"Anem vestides bastant bé per a l'ocasió. Crec que ens hem arreglat com toca", deia Cris Puig, minuts després de començar la connexió en directe i aliena a la polèmica que s'estava generant a Twitter. Una repercussió de la que ara, superada la ressaca de les Campanades, n'han parlat alt i clar a través de les seves respectives xarxes socials. Cristina Puig, per exemple, presentadora del FAQS, s'ha valgut d'una imatge d'elles tres per donar les gràcies a la firma que va confeccionar els seus vestits i a l'estilista, Mònica Cavanillas. Aquestes han estat les seves paraules:

Helena García Melero, per la seva part, també s'ha pronunciat sobre això. Ho ha fet amb la mateixa imatge que ha utilitzat Cris Puig i també donant les gràcies tant a la firma de moda, com a l'estilista i a tot l'equip de TV3 pel suport i confiança. Això és el que ha dit:

Dos missatges, sense comptar el de Lídia Heredia qui no té compte d'Instagram, que es sumen al que l'estilista Mònica Cavanillas també ha publicat, fent especial menció a totes aquelles persones que han criticat a les tres presentadores de TV3 pels seus atrevits i festius conjunts.

Tres missatges, un, dos i tres, per acabar de manera definitiva amb totes les crítiques rebudes a través les xarxes socials. Ara només queden dotze mesos per saber la roba amb la que ens sorprendran els pròxims presentadors de TV3, per acomiadar l'any 2021. Es marcaran un Cristina Pedroche?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat