Toni Cruanyes tant bon punt presenta les notícies de TV3 com ningú, com aprèn a fer maonesa o un ou ferrat. El periodista ha estat el convidat d'aquest dissabte al programa infantil Manduka al costat de la xef infantil Paula Alòs, guanyadora d'una de les edicions de Masterchef Junior.

paula i cruanyes manduka

paula i cruanyes manduka2

Paula Alòs i Toni Cruanyes (TV3)

Junts han fet un 'sandvitx d'actualitat', format a base de tots aquests ingredients:

paula i cruanyes manduka entrepa

A banda de fer (o intentar-ho) un entrepà amb cara i ulls, Cruanyes li ha confessat a la presentadora que ell es va fer periodista, no veient algun gran presentador històric, sinó amb un altre referent: el Tintín, el reporter ideat per Hergé: "De petit era molt fan. Vaig començar periodisme pel Tintín".

paula i cruanyes manduka tintin

Toni Cruanyes a 'Manduka' (TV3)

"No sé cuinar gaire, però amanida sí que en faig". De fet, en la preparació de la maonesa, Cruanyes ha hagut de trencar fins a tres ous per aconseguir-ho. De totes maneres, si voleu veure com ha estat el procés per fer finalment l'entrepà, cliqueu a la foto:

paula i cruanyes manduka entrepa2

Paula Alòs i Toni Cruanyes a 'Manduka' (TV3)

...Potser Catalunya s'ha perdut un xef de primera..., però de moment sembla que se li dona millor donar les notícies.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat