Toni Cruanyes torna al Telenotícies de TV3. El presentador habitual del TN vespre va tenir una filla al març, i des d’aleshores ha estat de baixa. Un permís de paternitat que ha encadenat amb les vacances d’estiu. Així que entre una cosa i l’altra, el periodista ha estat fora fins ara. Amb el final del mes d’agost també s’acaba la baixa d’en Cruanyes, i fa només un parell de dies va anunciar a Res és impossible que la setmana que ve es reincorpora a la feina. Dilluns, el de Canet de Mar presentarà una altra vegada l’informatiu i agafarà el relleu d’en Carles Costa, que ha estat el seu substitut aquests mesos.

carles costa tv3

TV3

Company i amic, Cruanyes dedica unes sentides paraules d’agraïment a Costa per la feina feta els últims quatre mesos. I és que la baixa de paternitat del presentador ha coincidit amb la pandèmia de la Covid-19, la declaració de l’estat d’alarma i el confinament. “Mesos complicats i atípics”, reflexionava Costa, a les xarxes socials, en el seu comiat abans de les merescudes vacances. Cruanyes li escriu: “Gràcies per cobrir-me. Ara et toca a tu descansar una mica”. El mateix sentiment de gratitud per a la resta de l’equip d’informatius: “Dilluns ens tornem a veure per començar un nou curs informativament apassionant!”.

Costa marxa amb la satisfacció de la feina ben fet i amb una profunda reflexió per als espectadors: “Som una televisió pública. Això vol dir que els propietaris de la tele sou vosaltres”. Servei públic a disposició de l’audiència. Després d’un llarg estiu treballant, ara sí, bones vacances.