La final del Benidorm Fest 2023 és cada vegada més a prop, però encara queda el torn dels candidats participants de la segona semifinal. Després de la celebració de la primera semifinal de passat dimarts 31, que va coronar Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara com a primers finalistes d'aquesta edició de la preselecció espanyola per al Festival de la Cançó d'Eurovisió 2023, avui són uns altres nou artistes els que pujaran a l'escenari instal·lat al Palau d'Esports L'Illa de Benidorm per tal de convertir-se en el pròxim guanyador del Benidorm Fest 2023 com ho va fer Chanel l'any passat. També, com va succeir en les hores prèvies a l'emissió de la primera gala, RTVE ha fet avui pública la distribució per torns de les cançons participants. Vols saber l'ordre d'actuació dels candidats de la primera semifinal del Benidorm Fest 2023? T'ho expliquem al detall.

🌟 Benidorm Fest 2023: dates, cançons, candidats i entrades per a la preselecció d'Eurovisió 2023
 

🎤 Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara: finalistes del Benidorm Fest 2023
 

Ordre d'actuació dels candidats de la segona semifinal del Benidorm Fest 2023

Compte enrere perquè comenci la segona semifinal del Benidorm Fest 2023. En aquesta, una de les més competitives preseleccions organitzades per la delegació d'Espanya responsable d'Eurovisió fins ara, només queden quatre buits més per a la final de dissabte 4 de febrer, i serà aquesta nit quan es descobreixi qui són els nous candidats finalistes del Benidorm Fest 2023 que s'ho jugaran tot perquè la seva cançó sigui l'elegida pel jurat i l'audiència per viatjar fins a Liverpool. Malgrat que fins al dia d'avui no es coneixia l'ordre d'actuació concret, ja s'havia anticipat quins serien els artistes que competirien en cada una de les emissions. Destaquen entre els favorits les propostes de la barcelonina Vicco, la balada de José Otero i una repetidora: Blanca Paloma. A més, el català també aspira a guanyar i serà gràcies a la interpretació del grup Siderland.

🗳️ Com votar en el Benidorm Fest 2023: tria el representant per a Eurovisió 2023
 

Ara, també és de domini públic l'ordre d'actuació dels candidats que RTVE ha elegit per a la segona semifinal del Benidorm Fest 2023, que queda fixat de la següent manera:

 1. Famous
 2. José Otero
 3. Karmento
 4. Rakky Ripper
 5. Blanca Paloma
 6. E'Femme
 7. Siderland
 8. Alfred García
 9. Vicco

🎶 Així sonen les cançons del Benidorm Fest 2023 candidates a anar a Eurovisió
 

Segona semifinal del Benidorm Fest 2023: horari, cançons i tots els detalls

La segona semifinal del Benidorm Fest 2023 s'emet en directe aquesta nit a partir de les 22:30 hLa 1 i a la plataforma de continguts en línia RTVE Play. A les 22 h, i com ja va succeir abans i després de l'emissió de la primera semifinal, els televidents podran gaudir de La noche del Benidorm Fest, l'especial presentat per Miki Núñez i Aitor Albizua que ens introdueix les gales de la preselecció d'Espanya per a Eurovisió 2023 mentre s'ultimen detalls. Deixant de banda l'ordre d'actuació, les cançons participants estan disponibles a totes les plataformes des del 18 de desembre i, aquesta nit, cadascun dels candidats del Benidorm Fest 2023 les interpretarà per primera vegada en directe. Son les següents:

 • Alfred García interpretarà Desde que tú estás.
 • Blanca Paloma interpretarà Eaea.
 • E'Femme interpretarà Uff!.
 • Famous interpretarà La Lola.
 • José Otero interpretarà Inviernos en Marte.
 • Karmento interpretarà Quiero y duelo.
 • Rakky Ripper interpretarà Tracción.
 • Siderland interpretarà Que esclati tot.
 • Vicco interpretarà Nochentera.