Impactada és la paraula. Així és com s'ha quedat la presentadora catalana de Telecinco, Núria Marín, amb la cosa s'ha trobat pel carrer a Barcelona, ciutat on viu en un bonic àtic a prop del mar, durant el matí de dimarts 20 de juliol. De fet, tant li ha impressionat el que ha vist que no ha dubtat a compartir-lo a les seves xarxes socials, compte d'Instagram, on és molt activa i publica tota mena de contingut per a alegria dels seus seguidors, més de 158.000, els qui senten autèntica adoració per ella. I és que la catalana, molt estimada, sempre fa gala del seu caràcter alegre i espontani, una cosa que s'agraeix.

Parlem d'un objecte dipositat al costat d'un contenidor d'escombraries que Marín ha vist a primera hora del matí, quan es dirigia a entrenar al centre CrossFit PobleNou, situat a prop de casa seva, al carrer Joan d'Àustria, molt pròxim a la parada de metro de Marina. El que Núria Marín ha vist i no l'ha deixat indiferent, a continuació. Bonica foto de la presentadora passejant per la zona del port, un dels seus punts favorits de la ciutat:

Nuria Marín en una foto del seu Instagram

Núria Marín en una foto del seu Instagram

"Empassar-se merda durant anys (literal) perquè els seus amos no es molestin ni a reciclar-la portant-la a un punt net", escriu Marín a les seves xarxes socials, juntament amb una cridanera imatge que no ha passat desapercebuda per a gairebé ningú. "RIP tassa de wc", afegeix la presentadora catalana, fent gala del seu gran sentit de l'humor.

I és que la de Telecinco s'ha trobat amb una tassa de bany color rosa, el seu favorit, completament trencada i dipositada just al costat d'un contenidor de la capital. Una publicació en forma de denúncia en la qual Núria, amant de Barcelona, ciutat a la qual va arribar fa més de 20 anys per emprendre la seva carrera com a periodista, demana una mica de respecte per la neteja i ordre a la ciutat ja que es tracta d'un compromís col·lectiu. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Nuria Marín

Perfil d'Instagram de Núria Marín

Una divertida queixa que se suma a moltes d'altres, no tan divertides, que la de Lledia comparteix a les seves xarxes socials. I és que Núria Marín, valenta, no dubta mai a alçar la veu contra tot allò que no li sembla bé. A la tassa del vàter se suma la denúncia que a començaments de juny també va compartir a les seves xarxes socials. Res a veure amb Barcelona, ni amb la runa dipositada als carrers.

La presentadora, en aquell temps, va fer públics els insults i atacs rebuts per part de persones anònimes a les xarxes socials. "Deixa de fer la mocosa amb 40 primaveres", li va etzibar una persona. Comentari que no va fer gens de gràcia a la companya i amiga de Nando Escribano. Motiu pel qual no va dubtar a respondre com només ella sap. Fent una bonica i elegant botifarra. Aplaudiments diversos per a ella, se'ls mereix.