La terrible mort de Samuel a A Coruña, per ser homosexual, amb tan sols 24 anys, ha commocionat a molts. Un fatídic episodi que ha servit perquè moltes persones alcin la seva veu tant en manifestacions al carrer com a través de les xarxes socials. Persones com el presentador de Barcelona, Nando Escribano, que no ha dubtat a condemnar l'ocorregut. Un dolor que ha portat al que fos presentador de Cazamariposas a compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials el terrible atac homòfob que va patir fa anys, pel simple fet de ser homosexual i estar caminant pel carrer amb un grup d'amics. Un dur relat que ha posat els pèls de punta a molts i que reflecteix la duríssima realitat que afronten les persones que pertanyen al col·lectiu LGBT.

nando escrivà telemadrid

Nando Escribano, Telemadrid

Ha estat durant la tarda de dijous 7 de juliol quan Nando Escribano s'ha volgut sincerar amb els seus seguidors a Instagram i ha revelat el dur episodi amb què va haver de bregar fer anys enrere. El periodista s'ha fet ressò d'una publicació en la qual recull la realitat de molts nois quan estan a l'escola. Una publicació que diu "En el col·legi em deien marieta sense conèixer-me de res". Una afirmació que ha servit a Escribano per fer la vista enrere i revelar un moment de la seva vida privada fins ara desconegut per la majoria dels seus seguidors. "I pel carrer", escriu el de Barcelona, deixant clar que els atacs homòfobs no només es produeixen a les escoles, sinó també a la via pública amb persones totalment anònimes. "Una vegada em van tirar una cigarreta encesa a la cara i em van dir maricón", assegura l'amic de la presentadora de Telecinco, Núria Marín. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Nando Escribano

Perfil d'Instagram de Nando Escribano

Un testimoni amb el que Nando Escirbano vol conscienciar a tots de la dura realitat que moltes persones encara viuen pel simple fet d'enamorar-se de persones del seu mateix sexe. Motiu pel qual el passat dia 28 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de l'Orgull, també a través del seu compte d'Instagram, no va dubtar a alçar la veu amb una reflexió que va ser molt aplaudida. "Cadascun de nosaltres té una història que ens ha marcat i ha deixat empremta", va escriure l'ara col·laborador d'Antena 3 i Telemadrid. "Que les futures generacions visquin la seva sexualitat simplement com una benedicció més de la vida", va rematar Escribano. Una publicació que va acompanyar del la bandera LGBT i una fotografia seva en la qual lluu amb ulleres de sol i una camisa fosca, mentre es recolza en una paret de maons. L'amor sempre guanya, encara que hi hagi persones que s'entossudeixin a demostrar el contrari. Valent Nando Escribano.