La jove presentadora catalana de Telecinco, Nuria Marín, és una dona natural i espontània com la vida mateixa. Un comportament del que fa gal·la diàriament a les seves xarxes socials. Motiu pel qual cada dia guanya més seguidors en el seu compte d'Instagram. Actualment acumula més de 154.000. Una espontaneïtat de la que ha tornat a presumir en les últimes hores. Ho ha fet amb un vídeo, que ha gravat des del bany de casa seva, per comptar un moment viscut amb la seva parella, JuanLu De Paolis. De què es tracta?

Nuria Marín, Instagram

Perfil d'Instagram de Nuria Marín

Nuria Marín no té sentit de la vergonya. Ho ha dit ella mateixa en més d'una ocasió. Motiu pel qual és habitual veure-la en pijama o roba interior en els vídeos que comparteix a les seves xarxes, mentre està a casa fent-se rutines de bellesa. Doncs la catalana té molta cura de la seva imatge i pell i almenys, una vegada a la setmana, s'aplica mascaretes per presumir de cutis radiant. Una sessió de bellesa que s'ha vist esquitxada per un incòmode moment viscut amb la seva parella, el creatiu de televisió italià JuanLu De Paolis. "Soc aquí al bany, en el meu moment rutina de bellesa, entra el meu nòvio i em diu: 'T'ha sortit un gra'", comença explicant la que fos presentadora de Cazamariposas. "Jo li dic: 'On', i em diu: 'Aquí' [assenyalant la zona superior del seu pit esquerre]". Adjuntem diverses captures de pantalla del vídeo de Nuria Marín del que estem parlant:

Nuria Marín a Instagram

Nuria Marín a Instagram

Nuria Marín a Instagram

Nuria Marín a Instagram

Nuria Marín a Instagram

Nuria Marín a Instagram

Una situació que Marín, tal com explica, ha conclòs de la millor manera que ha sabut: amb humor. "Amb tota aquesta superfície de bellesa impressionant que tens aquí [assenyalant-se la cara], tens que fixar-te en aquest gra? Quins nassos," sentencia la de Lleida adreçant-se a la seva parella, JuanLu De Paolis. Nuria Marín encertada com sempre. Amb o sense grans, formidable. Quina serà la següent batalleta casolana amb la que ens sorprengui? Escenas de matrimonio 2.0