La presentadora catalana de Telecinco, Núria Marín, torna a estar en plena forma després d'uns mesos en un segon pla. Si la setmana passada es posava al capdavant de Sálvame, aquest cap de setmana ha ocupat el lloc de María Patiño a Socialité. La de Lleida no viu a Madrid però va i ve amb l'AVE. Un viatge amb tren que aprofita per parlar amb els seus seguidors i deixar que li formulin tota mena de preguntes. Encara que, en les últimes hores, ha estat víctima d'un desafortunat i lleig comentari, que ella ha respost de la millor forma que ha sabut. Núria Marín molt guapa:

nuria marin ig

Perfil d'Instagram de Núria Marín

"Prens molt el sol?", "¿Et posen la roba a la tele o l'elegeixes tu?", "¿T'agradaria tornar a presentar La Casa Fuerte?" o "Tant de bo et donin un programa" són alguns dels missatges que els seus seguidors, més de 156.000, l'hi han fet arribar. Preguntes que ella mateixa ha compartit en les seves històries d'Instagram. I com Núria és natural i no filtra res, també ha fet públic un dels atacs que algú anònim li ha dedicat. Un lleig comentari en el que no només carreguen contra la seva forma de treballar, i el contingut que puja a les xarxes socials, sinó que també la critiquen per la seva edat, a punt de complir 40 anys. I és que Núria sembla molt més jove i està en la flor de la vida. El duríssim atac que ha rebut, a continuació:

Perfil d'Instagram de Nuria Marín

Perfil d'Instagram de Núria Marín

Un comentari que la catalana ha respost de la millor forma que ha sabut. No s'ha valgut de paraules, sinó de gestos. Concretament un de molt clar i contundent. Núria, des de l'AVE, protegint-se amb una mascareta rosa, un dels seus colors preferits, ha dedicat una senyora i elegant botifarra a la persona que l'ha titllat de "mocosa" per ser autèntica i divertir-se a punt de complir 40 anys. La prova:

Perfil d'Instagram de Nuria Marín

Perfil d'Instagram de Núria Marín

Núria Marín mai defrauda. A més té uns dits molt bonics. Especialment el del mig, que hauria d'ensenyar més sovint quan li toquen les castanyoles. Brillant com sempre.