Núria Marín és la substituta catalana quan falla algun dels quatre presentadors de Sálvame: Jorge Javier Vázquez, Carlota Corredera, Paz Padilla i Kiko Hernández. Per tant fa a l'inrevés que la majoria: treballa molt al juliol i l'agost. En plantilla de la productora La Fábrica de la Tele, ha estat de les poques supervivents de l'escabetxina de cancel·lar Cazamariposas a Divinity, el canal minoritari de Mediaset.

Altres com el co-presentador Nando Escribano han hagut de buscar-se la vida però Núria Marín té contracte de cadena i ha fet de co-presentadora d'alguns programes fallits de prime time com el reality La casa fuerte o Mad in Spain, un debat polític estiuenc amb Jordi González.

mad in spain T5

Núria Marín any 2017, Telecinco

La presentadora s'ha fet un raconet i quan viu a Barcelona a l'espera de destí a Mediaset resideix a un àtic de luxe que ensenya a compta-gotes al seu concorregut Instagram de 160 mil followers. L'últim vídeo és de la seva terrassa amb vistes al Parc de la Ciutadella. S'hi veu els arbres del parc, la cascada al fons amb l'estàtua dels cavalls daurats i l'Hotel Arts de fons.

Des d'aquesta perspectiva s'intueix on té l'àtic, a Ciutat Vella, barri del Born, l'indret hipster, modernet i car de Barcelona. Per la perspectiva sembla un àtic al carrer Pujades, davant mateix de la porta principal del parc baixant des de l'Arc del Triomf:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret)

nuria marin ciutadella IG

nuria marin estenedor de roba T5

nuria marin piso bcn ig

marin ig

terrassa nuria marin IG

Núria Marín a l'àtic del carrer Pujades, Instagram

La simpàtica periodista comparteix imatges de la seva llar però no de la seva parella, que treballa per la productora de Jordi Évole, JuanLu de Paolis. Costa trobar imatges plegats i ni tan sols revelen si viuen junts al pis.

juanlu de paolis nuria gtres

Juanlu de Paolis i Núria Maríon, GTRES

La presentadora responia als seus followers per què mai surt en parella a les xarxes: "Tengo novio desde hace mogollón de tiempo. Nos conocimos en la facultad hace dos millones de años. Llevamos más de 20 años de relación". Núria Marín farà 40 anys a la tardor. No està casada ni tenen fills.

JuanLu es muy huidizo. "Nunca le he pedido que salga en los vídeos. No le gusta aparecer en pantalla, trabaja detrás de las cámaras". Els 39 anys de la de Sálvame en semblen 29:  "Antes nunca decía edad pero me conservo genial y los llevo estupendamente". Bonica casa, bonic nòvio i bonica feina.

Núria és de Lleida, va estudiar periodisme a la privada Ramon Llull i ha treballat a City Tv, la Superpop o el programa Condició Femenina a Canal Català amb Mayte Ametlla. Óscar Cornejo es va fixar en ella per al seu projecte low cost i Telecinco se l'ha endut per a majors coses.