La guapa presentadora catalana de Mediaset, Núria Marín, és molt activa a les seves xarxes socials. Especialment en el seu compte d'Instagram, on comparteix tota mena de contingut, molt aclamat pels seus seguidors, més de 154.000. Una presència a les xarxes que ha anat a més, des que es cancel·lés el programa La habitación del pánico i deixés de tenir un programa propi a la cadena de Paolo Vasile. Des de les hores, Marín es dedica a presentar Sálvame i Socialité de manera ocasional. Motiu pel qual, a diferència d'abans, passa gran part del seu temps a Barcelona, on viu en un bonic àtic amb el seu nòvio. I és que la catalana és una enamorada de la ciutat comtal. Prova d'això, l'última publicació que ha compartit a les seves xarxes, on revela quina és la seva zona preferida.

nuria marin pitet|plastró gtres

Núria Marín amb el seu nòvio a Barcelona, GTRES

Igual que la resta dels catalans, Núria Marín està gaudint al màxim de la nova situació sanitària. El toc de queda ha desaparegut i també l'estat d'alarma, després de diversos mesos de restriccions. Motiu pel qual la de Lleida aprofita per sortir a passejar, ajuntar-se amb amigues i fer-se fotos, una altra de les seves grans passions. Uns passejos que l'han portat fins a un carrer molt popular i freqüentat de la ciutat, que s'ha convertit en un punt de referència. Parlem de La Rambla, que amb la nova situació va recuperant a poc a poc la seva bullícia habitual. Foto del lloc preferit de Barcelona de Núria Marín:

Perfil d'Instagram de Nuria Marín

Perfil d'Instagram de Núria Marín

Tot i que La Rambla no és l'únic lloc preferit de la talentosa presentadora. Núria també sent especial predilecció per la zona de Poblenou. Un districte de la ciutat on va quasi cada dia per entrenar. Allà també és on es troba la seu de la productora La Fábrica de La Tele, lloc on treballa mentre espera que li surti un nou programa a la televisió. Fotos de Núria al gimnàs i a la feina: 

Nuria Marín en el treball|feina, Instagram

Núria Marín a la feina, Instagram

Nuria Marín en el treball|feina, Instagram

Núria Marín a la feina, Instagram

Nuria Marín al gimnàs, Instagram

Núria Marín al gimnàs, Instagram

Ja ho va dir Laura Fa fa uns dies al portal El Món de la Tele, on escriu una vegada a la setmana: "Algú entén com una presentadora com Núria Marín no tingui mil ofertes per treballar en el seu país i en la seva llengua?". Més raó no pot tenir. Les coses bones es fan esperar, o això diuen.