Piqué i Clara Chía continuen passejant el seu amor, aliens al soroll, aliens al vudú públic que sembla fer l'ex d'ell amb la nova parella, dedicant-los-hi cançons i indirectes directíssimes cada vegada que fa una nova publicació. L'exjugador del Barça i la jove catalana passen de referències a "mosquita muerta", com així la va batejar la cantant colombiana quan la va conèixer el primer dia que la va veure a Kosmos, i fan com si res. De fet, ara Piqué ha explicat l'emoció que ha sentit quan ha pogut tornar a fer una cosa que abans, per motius professionals, quan era jugador d'elit, no podia: esquiar"He sentit coses de quan era nen. Això sí, no vull dir el lloc, vull tornar a anar i evitar que la gent molesti. I és que depèn del moment, la gent et veu esquiant, et demana fotos i caus i et fan una altra foto. Però ha estat molt bé", deia davant les càmeres de la Kings League. Piqué i Clara Chía passegen junts agafats de la mà, passegen amb patinet elèctric per París, passen de les preguntes dels paparazzi, a risc, fins i tot, de menjar-se un senyal de trànsit, i no se n'amaguen a l'hora de tenir moments íntims, com el d'ella petant-li granets en un restaurant.

Gerard Piqué Clara Chía París, Instagram
Gerard Piqué i Clara Chía / Instagram

Ara, però, la parella no ha estat atesa en un altre local. I no perquè hagin fet una marranada similar, sinó per un altre motiu molt més surrealista que haurà fet aplaudir amb les orelles a Shakira. Algun mitjà com l'ABC revela que la parella s'ha vist ficada en una nova polèmica. On? En un restaurant japonès de Barcelona. Des que va esclatar La guerra dels Rose entre Piqué i Shakira, el món s'ha dividit en dos: en els shakirievers o en els piquechialievers. O estàs a favor de l'autora de Monotonía Te felicito, o està a favor del creador de la Kings League i la seva nova parella. No hi ha terme mig. Shakira, només pel fet de ser molt més famosa mundialment que el seu ex, tenint milions de seguidors més a xarxes, va per davant, pel que fa a simpaties i a fans enfervorits que la defensen a capa i espasa. I un d'ells es trobava en un restaurant on van anar a picar alguna cosa Piqué i Clara Chía.

Piqué y Clara Chía GTRES
Piqué i Clara Chía / GTRES

La xarxa va esvalotada per un vídeo de TikTok on se'ls veu a tots dos després que els hagin fet fora d'un restaurant japonès a Barcelona. I atenció al motiu: perquè el propietari és fan de la Shakira. Expliquen que la parella hauria intentat entrar al local, però que el propietari es va negar a atendre'ls un cop els va reconèixer. Una reacció i unes imatges, que han generat molts comentaris de la xarxa. Alguns, aplaudint-lo. D'altres, indignats amb la seva negativa. Sigui com sigui, allau de comentaris, molts d'ells, sorneguers, sobre aquest cop de porta als morros de Piqué i Clara: "Le es más fiel el restaurantero a Shakira que el mismo Piqué", "Yo en su lugar no los hubiera sacado; les habría colocado todas las canciones de Shakira", "Están pagando su karma"... i coses d'aquest estil.

@sab4zo

 

♬ Oh No - Kreepa

La venganza es un plato que se sirve frío, que diu la dita... O en aquest cas, la venganza es un plato que se sirve crudo, com el sushi d'aquest restaurant japonès.