Passen els dies, les setmanes i els mesos i Shakira i Gerard Piqué continuen sent els protagonistes de la premsa del cor. La crònica rosa només parla d'ells. És igual que Chía i Piquetón portin ja sis mesos de xicots o que Shakira i Piqué no es parlin des de fa una eternitat. Les imatges, les notícies i els vídeos són constants: i és que no hi ha ningú més interessat que els mateixos Shakira i Piqué en aquest xou mediàtic. Fins i tot Clara Chía, la protagonista a l'ombra, està molt a gust amb tot aquest circ. L'altre dia, sabent que hi havia càmeres gravant, morrejava a Piqué a la llum del dia. Brutal. Avui comentarem l'últim pla de parella de Clarita i Gery. S'ho han passat en gran...

Gerard Piqué Clara Chía París, Instagram
Gerard Piqué Clara Chía París, Instagram

I tan en gran. Han fet una escapada a la neu. Concretament a l'estació d'esquí La Masella, una de les més conegudes de Catalunya, però més low-cost que, per exemple, Baqueira Beret o l'andorrana Grand Valira. Feia molt temps que Piqué no esquiava i ha explicat la seva experiència amb la seva parella aquest cap de setmana. "He sentit coses de quan era nen. Això sí, no vull dir el lloc, vull tornar a anar i evitar que la gent molesti. I és que depèn del moment, la gent et veu esquiant, et demana fotos i caus i et fan una altra foto. Però ha estat molt bé", revelava als micros de la Kings League diumenge passat.

Gerard Piqué / Foto: Kings League
Gerard Piqué / Foto: Kings League

Un increíble pla de cap de setmana que li ha provat molt bé a l'ex del Barça. I és que feia concretament 25 anys que el director de KOSMOS no es fotia una bona esquiada a les muntanyes més costerudes de Catalunya. L'última vegada que va acudir-hi segurament que va ser amb els seus pares, doncs l'ex de Shakira tan sols tenia 11 anys. De fet, Clara Chía encara no era ni un simple espermatozou, ja que encara no arriba als 24 anys d'edat, els quals els compleix el proper 19 d'abril. Ara, ambdós s'han divertit com a nens petits.

Clara Chía rebenta el gra de Piqué, twitter
Clara Chía gra Piqué twitter

Gairebé es troben el Rei

Aquest era un bon cap de setmana per anar a esquiar. A més de passejar-se amb els esquís per la neu, un podia fer plans com anar a la Copa del Rei de Badalona o visitar els carnavals de Rio de Janeiro, les Canàries, Cadis o Sitges, però esquiar era també una activitat altament recomanada. Estacions com La Molina, La Masella o Baqueira Beret són crema en ple mes de febrer. De fet, si Piqué i Chía haguessin optat per aquesta última estació s'haurien trobat ni més ni menys que a Sa Majestat El Rei. Felip estava passant-ho a les mil meravelles fent el seu esport preferit, l'esquí. Mireu les imatges, brutal 'El Preparao':