Avui estava sent un dia tranquil a Can Piqué fins que ha arribat la tarda. CHANCE ha publicat fotos d'un nou passeig, aquesta vegada sense cotxe, de Clara Chía i Gerard Piqué. La parella de 24 anys de Piquetón i ell mateix entraven a les oficines de Kosmos caminant, com les persones corrents, deixant el seu cotxàs aparcat al pàrquing (o al taller, potser tenien revisió). El cert és que la imatge era tan poc usual, la de veure a Clara i Gery passejant pel carrer agafats de la mà, que fins i tot ha agafat per sorpresa al mateix redactor de CHANCE, que no aconseguia articular quatre paraules seguides.

Piqué i Clara Chía pel carrer agafats de la mà CHANCE
Piqué i Clara Chía pel carrer agafats de la mà CHANCE

El passeig estava transcorrent amb total normalitat al carrer que separa el Turopark de CINESA Diagonal. Piqué i l'enemiga nº1 de Shakira estaven passejant tan tranquils que enamoraven. Però, de sobte, d'un moment a l'altre, apareixien les càmeres d'Europa Press i els abordaven sense pensar-s'ho dues vegades. La cosa canviava automàticament: Chía, amb ulleres de sol tot i fer menys de 10 graus a Barcelona i no fer sol, s'amagava en Piqué. L'exfutbolista del Barça portava la davantera en la caminada i Clara, agafada de la seva mà, romania enrere, tapant-se així la cara. Tanmateix, un semàfor ho desballestava tot...

Piqué i Clara Chía carrer Santaló GTRES
Piqué i Clara Chía carrer Santaló GTRES

En creuar, el reporter d'Europa Press aprofitava per enfocar Clara, però Piqué li tapava la cara i es passava a la seva parella a l'altra mà, perquè les càmeres no l'enfoquessin. Abans, per això, Clara havia tingut la pitjor de les sorts: en l'acte d'amagar-se del periodista d'EP, havia topat de cara contra un cartell que anunciava el parc del Turopark. L'hòstia sonava tan forta que el mateix Piqué reia. Surrealista: mirin el vídeo...

Cartell amb què ha topat de cara Clara Chía Google Maps
Cartell amb què ha topat de cara Clara Chía Google Maps

L'aniversari de Chía, demà?

Gerard Piqué s'ho prenia tot a broma. De vegades és millor això que enfadar-se... Perquè si Piqué hagués d'angoixar-se per cada mentida que diuen els periodistes acabaria en depressió crònica. El que diuen que serà futur president del Barça es prenia a conya el que deia el reporter sobre la seva nòvia. Preguntada per si és el seu aniversari demà mateix, ambdós reien. "Què t'has pres?", li responia un irònic Piqué al periodista, que també acabava de preguntar-li si havia "patit una ansietat". Senyor, que l'ansietat és incomptable. És com l'aigua, in-comp-ta-ble. Bé, Piqué.

Clara Chía rient davant de les preguntes del reporter EP
Clara Chía rient davant de les preguntes del reporter EP

Es quedarà Shakira sense veïns?

Una de les últimes novetats que corre arran del serial Shakira-Piqué és respecte al veïnat de la colombiana. Como saben, la 'Waka-waka' comparteix zona residencial amb els seus exsogres (Joan Piqué i Montserrat Bernabéu) i aquests estarien disposats a pirar-se-les ja d'Esplugues de Llobregat si no cessa d'una vegada per totes el serial. No és que estiguin farts de Shakira, és que estan farts d'haver d'aguantar cada dos per tres farres i soroll a casa seva. Shakira cada cop reuneix més fans i al final només faltarà que al seu habitatge hi acudeixi Froilán, expert en què l'enxampin als llocs menys indicats. Qui marxarà abans: els pares de Piqué o Shakira a Miami?

Moment exacte en què Montserrat Bernabéu agafa de la cara Shakira CHANCE
Moment exacte en què Montserrat Bernabéu agafa de la cara Shakira CHANCE