Des que es va saber que Gerard Piqué, després de partir peres amb Shakira, tenia nova parella, tots els focus es van posar en Clara Chía. Qui era aquesta jove catalana que va passar a ocupar el cor de l'exfutbolista i exparella de la cantant colombiana? O, com diria José Luis Perales, "¿Y quién es ella? ¿En qué lugar se enamoró de ti?". Des que es va saber que Piqué tenia nova nòvia, el seu nom va començar a aparèixer en els mals pensaments de Shakira. Fins que farta de veure'ls junts, va decidir que ja n'hi havia prou, i que la venjança és un plat que se serveix fred. En el seu cas, en forma de cançó on la deixava per terra. Un tema-despit dedicat al seu ex (el tercer consecutiu), però que aquesta vegada, també l'esquitxava a ella.

Impossible no recordar unes frases que ara canta tothom embogit cada vegada que sonen en algun local. Aquells dards demolidors de la Music Session #53 amb Bizarrap, on li diu coses com "A ti te quedé grande y, por eso, estás con una igualita que tú, uh, uh, uh, uh. Tiene nombre de persona buena. Clara-mente, no es como suena. Tiene nombre de persona buena. Clara-mente es igualita que tú, uh, uh, uh, uh. Yo valgo por dos de 22. Cambiaste un Ferrari por un Twingo. Cambiaste un Rolex por un Casio. Por mí todo bien. Yo te desocupo mañana y si quieres traértela a ella, que venga también". La Clara i el Gerard no entren al trapo, prefereixen optar pel silenci i la indiferència com a millor resposta. No pensen baixar al fang en una baralla de retrets i contraretrets amb Shakira, tot i que ja n'estiguen tips, especialment ella, de ser en la diana de la colombiana. Callen, fins i tot, a risc de fotre's una nata amb un senyal per evitar les preguntes dels paparazzis:

Ara, ho vulgui o no, tothom sap qui és Clara Chía. El seu nom ja no és el d'una persona desconeguda o anònima. Però hi va haver un temps, fins que es va fer pública la seva relació amb Piqué, que Shakira no tenia res contra ella... O potser sí. Perquè un mitjà posa damunt la taula què va passar el primer dia que es van veure les cares, el primer dia que es van conèixer quan encara no havia passat res amb Piqué, o quan potser sí que havia passat, però Shakira encara no sabia res. Sense saber del cert quan va començar la relació entre Piqué i Chía, tot sembla indicar que va ser cap a l'abril passat. Després, un cop ella va entrar a treballar a Kosmos, l'empresa de Piqué, Shakira coneixia de la seva existència. De fet, el periodista Roberto Antolín, al programa Mitre Live que condueix Juan Etchegoyen, tal i com destaca el diari As, revela una primera trobada entre totes dues: “Shakira conocía a Clara, porque cuando iba a visitar a Piqué a su empresa, Kosmos, la veía ahí como becaria”.

shakira clara 4
Shakira, Clara Chía i Piqué

Shakira, doncs, la veia com a la becària, i no com a una possible o futura parella ni affaire amb el pare dels seus fills. D'aquí que quan li van posar nom i cognoms a la nova parella de Piqué, per ella fos, més enllà d'una deslleialtat, “fue una sorpresa total”. I no només es diu que ja la coneixia, sinó que fins i tot l'havia batejat amb un pejoratiu i ofensiu malnom: "La llamaba mosquita muerta. Era una persona que pasaba inadvertida. Nunca vio peligro, porque no es una mujer despampanante, es una chica más bien normalita”, diu el periodista. Com era la relació entre les dues dones? Segon l'esmentat mitjà, la Clara “se portaba muy bien con Shakira. Era una mosquita muerta, hablaba poco, era tremendamente educada, era una becaria, que hacen poco ruido”, segons ha revelat l'entorn de la cantant. Com es van accelerar els aconteixements i l''oficialització' de la seva relació amb Piqué?: “Cuando empieza la relación con Chía, ella le pone los puntos sobre las íes y le dice: ‘Yo no voy a ser una más, ni una aventura o una infidelidad más. Si quieres estar conmigo, sal y di que ya no estás con Shakira. Entonces Piqué presiona a la artista con: ‘Oye, o sacas el comunicado diciendo que tú y yo no estamos juntos o, si no, lo voy a hacer yo y te voy a dejar a ti peor”... 'La mosquita muerta'... Seria bo saber ara com es refereix Clara Chía a Shakira.