Clara Chía té un problema que no es diu Shakira, no es diu "prohibit coincidir amb Milan i Sasha", no es diu Gerard Piqué és un tastaolletes (per dir-ho suaument), no es diu la revista Hola em diu grassa i curvy, no es diu fama sobrevinguda, no es diu ser la nòvia i alhora empleada del jefe... El que realment l'angoixa, i li va fer agafar un atac d'ansietat, és la persecució de les càmeres. I té raó. Tenir molt sovint la premsa gravant cada gest i emetent-se a les TV i digitals és feixuc. Aquest dimecres ha estat la gota que ha fet vessar el vas, o el gra. La parella d'enamorats gaudia, o patia, un apassionant partit de futbol Badalona-Andorra i Clara, la parella del propietari del club dels Pirineus, s'avorria. Així que Clara Chía s'ha dedicat a rebentar grans de la cara de Piqué. I com que les càmeres de les agències de premsa han gravat els 90 minuts de la parella a la llotja, a twitter han captat el moment porc. Vídeo:

Que ho facin moltes parelles, amb el noi a favor o en contra, no vol dir que no sigui una marranada fer-ho en públic. Petar grans, porus obstruïts i pèls enquistats de la barba és una dèria que ens evoca quan érem primats i els nostres ancestres es dedicaven a desparasitar els seus companys de manada. És instintiu, algunes persones hi troben gust, però és íntim i no es pot fer en públic. A les imatges es comprova que Clara peta grans, Piqué no s'hi troba a gust i ella li fa una foto al porus infectat de Piqué per mostrar-li la destrossa de punxar amb les ungles i pessigar la pell de la cara del seu cap de Kosmos. Una mica porc, íntim, desagradable de veure en públic.

Clara Chía rebenta el gra de Piqué, twitter
Clara Chía rebenta el gra de Piqué, twitter
Clara fa una foto al porus de Piqué, twitter
Clara fa una foto al porus de Piqué, twitter
Clara i Piqué miren la foto del porus, twitter
Clara i Piqué miren la foto del porus, twitter

Clara i Piqué fan com moltes parelles, discutir-se per "No em toquis la cara, que sí que és un moment, deixa'm veure el futbol, no ho notaràs...", però amb una novetat: fer una foto del porus infectat per compartir el desastre epidèrmic. Els homes amb barba saben que els pèls a vegades creixen torts i s'enquisten. Però Clara, amb 23 anys, fa fotos de tot. No les ensenya, té l'Instagram capat, però el seu mòbil capta imatges amb precisió, com les galtes de Piqué. La foto del porus no la tenen les agències, però sí han gravat tota l'escena íntima de Piqué i Clara. Fan marranades en públic, en parella i íntimes. De moment no són les que tothom es pensa, però que vagin amb compte. Els persegueixen els paparazzi. I Piqué ja sap què és que l'enxampin literalment amb el cul a l'aire dins una suite d'hotel després d'una escena de llit amb Shakira.

El cul de Piqué en portada

De Gerard Piqué la revista Cuore va fer famós i va batejar el seu piquetón, un bony a l'entrecuix, on hi ha els genitals. Menys portades ha merescut les fotos de la part del cul. Aquest és el poc vist cul nu de Piqué:

cul pique twitter

pique

cul pique tw

Piqué nu a Twitter

Unes fotos de la parella esmorzant a un hotel fetes per un paparazzi, amb Piqué esmorzant una torrada, Shakira amb cara somrient, no n'hi ha per menys, i el futbolista amb calçotets negres i barnús. O sense roba mostrant el cul per la finestra. Es coneixia més la seva part del davant:

geri

piqueton valverde

piqueton

pique efe

Piquetón a Instragram / GTRES

Clara Chía ja sap a què s'exposa. A Piqué fa la sensació que tant li fot.