S'ha obert la veda, i els caçadors s'estan posant les botes. La ruptura de Gerard Piqué i Shakira ha provocat un curiós fenomen periodístic. Sembla ser que els professionals més especialitzats del món rosa tenien tota la informació sobre les aventures deslleials del central culer des de fa molt de temps. Mesos. Amb fotos, testimonis, pelos y señales. Però la gran majoria d'ells s'ho van callar, esperant la seva oportunitat... o més ben dit, amagats fins que algú es llancés a la piscina i comprovés que hi havia aigua. I fang, molt de fang, és clar. A partir d'allà, furgar a la vida íntima del futbolista català ha estat bufar i fer ampolles. Especialment per a un paparazzo que s'està cobrint de glòria amb el tema: Jordi Martín.

Piqué y Shakira GTRES
Piqué i Shakira, separats / Foto: GTRES

Comença a ser complicat enumerar totes les primícies de Martín sobre aquest tema. En porta unes quantes, i les que en queden. Ha trobat un filó a 'Sálvame', però especialment a la cadena nord-americana de parla castellana Univisión. El programa 'El Gordo i la Flaca' el té en nòmina constantment. El reporter és el Villarejo del colorín, sempre amaga nous documents que relaten la intensa vida nocturna de Piqué, les seves companyies i activitats lluny de la llar familiar. Un paparazzo que, per cert, ha tingut una topada amb el jugador a l'aeroport de Barcelona, tot just abans que en Gerard marxés a Londres amb els seus fills Milan i Sasha. La cosa va acabar malament: l'esportista i empresari va colpejar el telèfon de l'informador, qui assegura que "me dijo varios insultos que prefiero no reproducir porque fueron bastante desagradables". 

Jordi Martín paparazzi Telecinco
El paparazzo Jordi Martín / Foto: Telecinco

La primera foto de Gerard Piqué amb la seva nova nòvia, a Estocolm

Piqué té perfectament identificat al fotògraf. S'ha convertit (malauradament per a ell) en una presència tan constant com molesta en el seu dia a dia. I la darrera exclusiva que s'ha esbombat a través del programa que s'emet des de Miami no rebaixarà la tensió, ni molt menys. Una gravació molt atropellada en un restaurant de Barcelona el passat mes de febrer, en la que es veu al defensa blaugrana en una taula amb una jove rossa, agafats de la mà. La imatge és pèssima, però ara mateix la vida de Piqué està en oferta. Tot és aprofitable. El cas és que si ajuntem les peces del puzle, sempre hi ha premi. En Gerard amb una rossa? Bingo. La seva nòvia de 22 anys, cambrera, hostessa, 'traviesa' i de la que només sabem les seves inicials, C.C.. La que va retratar 'Sálvame' amb un dibuix i que fa un parell de setmanes sortia immortalitzada en una instantània amb sabor a venjança a Estocolm.

Gerard Piqué con rubia Estocolmo Instagram
El post que destapava la presència de Gerard Piqué amb una rossa a Estocolm / Foto: Instagram

La imatge de Piqué amb una noia rossa en un restaurant de Barcelona agafats de la mà

Doncs bé, la nova prova que ha aconseguit el paparazzo i que ha col·locat als EUA vindria a demostrar que la relació del futbolista amb aquesta jove té, com a mínim, 4 mesos de vida. Així ho ven en Jordi, "acompañado de una chica rubia cogidos de la mano el pasado 22 de febrero en un restaurante de Barcelona". Subratlla una obvietat, ficant una mica més el dit a la nafra: que aquella noia no és Shakira, però que en Gerard encara era la parella oficial de la colombiana. A dues bandes, vaja. Un nou fascicle de la col·lecció que vol ensorrar la reputació del central per tots els mitjans. Com si amb la que ha caigut no tingués prou. Piqué és l'enemic número 1. A por él.

Gerard Piqué y su novia El Gordo y la Flaca Univisión
Gerard Piqué i la seva nòvia en un restaurant de Barcelona el passat mes de febrer / Foto: El Gordo y la Flaca, Univisión

Hi ha qui diu que la parella acabarà reconciliant-se en un futur pròxim. Amb l'allau de porqueria que està sorgint de cada raconet, fa l'efecte que ni serà fàcil, ni ràpid, ni segurament real.