Continua el serial Piqué-Shakira sense que ningú a aquestes alçades de la pel·lícula sigui capaç de preveure quin serà el final. Des que la cantant colombiana i el futbolista del Barça van partir peres, no hi ha dia que no siguin notícia per una o altra cosa. Recentment, el cantant colombià i amic íntim de la de Barranquilla, Carlos Vives, va dir en una entrevista que la seva amiga estava molt trista per tot el que està passant. Que si ella ha encarregat construir un mur a la casa que encara comparteixen a Esplugues, que si a ella els amics d'ell li diuen d'una manera molt determinada, que si a ell se l'ha vist amb una rossa en una discoteca a Estocolm i un llarg etcètera. Ara, han vist el central camí de l'aeroport amb els seus dos fills, Milan i Sasha. Qui sap si per anar cap a Londres per veure l'inici de Wimbledon, que comença avui dilluns.

DL u441532 004
Gerard Pique / GTRES

Fins allà l'ha seguit un paparazzi, el reporter Jordi Martín, que de tant en tant fa connexions per programes de Telecinco com Sálvame. El va seguir amb cotxe des que va sortir de casa dels seus pares, tal i com ho ha explicat al programa d'Univision El gordo y la flaca: "Esta mañana se dirigía al aeropuerto a gran velocidad, pasándose varios semáforos en rojo con Milán de copiloto. Yo, que les perseguía hasta el aeropuerto". Un cop a l'aeroport, segons la versió del reporter, no es va prendre gens bé la insistència del periodista i les seves preguntes, i assegura que “Les cuento que Gerard Piqué me lanzó el teléfono al suelo, y me dijo varios insultos que prefiero no reproducir porque fueron bastante desagradables. Insultos que no pudimos captar porque el teléfono al caer al suelo se hizo daño”. Les imatges que l'esmentat programa ha publicat mostren el paparazzi insistint davant un Piqué al que seguien els seus dos fills. El reporter ha escrit que "Puedo entender que son momentos complicados, por eso mismo a Gerard Piqué le hablé con muchísima educación y respeto y más aún por estar los niños delante. Esa es la gran diferencia entre Gerard y Shakira. La colombiana, jamás pierde los nervios con la prensa":

Mentrestant, com dèiem, un dels millors amics de la cantant colombiana, Carlos Vives, ha revelat com se sent la cantant amb tot el que està passant i els difícils moments que els hi ha tocat viure. "Sí la noto triste, lo está. Es un momento muy difícil, sobre todo cuando uno tiene una familia tan hermosa". Vives ha dit que té molt bona opinió de Piqué i no ha volgut entrar en les presumptes infidelitats que hagi pogut haver en la parella: "No. No, no. El que yo conocí, no. Es una persona muy educada, muy decente. Conmigo siempre fue muy especial, como queremos mucho a Shaki, él siempre fue muy de frente conmigo, por ese cariño", mentre espera que la cosa entre tots dos arribi a poder-se resoldre de la millor manera i que la seva bona amiga pugui tornar a somriure ben aviat: "Uno tiene que buscar la felicidad. La vi crecer, para mí siempre fue un orgullo porque vi lo guerrera que siempre fue. Es una persona fiel, una amiga linda, un ser humano hermoso, además de buena artista".