Dubtem molt que algú s'hagi perdut el desenvolupament de la pel·lícula, però per si d'un cas farem una repassada ràpida: Gerard Piqué i Shakira s'han separat després de 12 anys de relació i 2 fills en comú. És oficial. Ja no comparteixen el domicili conjugal i ell ha tornat al seu àtic de solter, on hi ha una activitat important. Tanta com als locals d'oci nocturn del Carrer de Tuset de Barcelona, escenari del principi de la fi del romanç. En un d'ells, La Traviesa, treballava una noia rossa de 22 anys. Estudiant, hostessa, cambrera i més que amiga del central, segons revelarien unes fotos que va obtenir Shakira mitjançant uns detectius molt espavilats. Tant que la van acabar traint. 

La imatge d'aquesta noia que respon a les inicials C.C. i que, segons una retratista contractada per 'Sálvame', té un retirada important a la cantant colombiana, és el secret més ben guardat d'aquesta història. La imatge més buscada, sí. La relació continua endavant, si més no per les informacions que s'han anat esbombant per diferents vies, com que els van veure per la costa catalana de matinada en un cotxe. Misteriosament, però, no hi havia document gràfic al respecte, si més no de manera pública. La impaciència dels més xafarders era ja insuportable. Amb un dibuix i unes quantes descripcions no hi havia prou.

Retrato novia Pique Telecinco
La única imatge coneguda de la nòvia de Gerard Piqué, segons 'Sálvame' / Telecinco
Shakira enfadada GTRES
Shakira / GTRES

Tot aquest públic té aquest diumenge un fantàstic regal: sí, tenim foto. I actual. Piqué, de festa amb una noia rossa i jove, tapada amb una caputxa, en una discoteca d'Estocolm. No podem assegurar que l'acompanyant sigui C.C., ni que sigui la seva nòvia, ni... però vaja, que blanco y en botella. La imatge té, a més a més, la seva pròpia història. Un pollastre internacional, de fet, a banda del mediàtic. L'autora és una influencer, empresària i personatge coneguda a Suècia: Katrin Zytomierska. És famosa, però a més a més, té molta mala llet. L'ha fet grossa.

Gerard Piqué con rubia Estocolmo ampliado Instagram

Gerard Piqué amb una noia rossa i jove en una discoteca d'Estocolm / Instagram

Resulta que la Katrin va coincidir amb ells la passada nit de divendres a l'esdeveniment ‘Brilliant Minds’ en un local de la capital de Suècia. Ella s'hi va acostar per demanar-li una salutació per al seu fill. Laura Fa i Lorena Vázquez han parlat amb ella: "Em va dir que no. Li vaig tornar a demanar, sorpresa, i va tornar a dir que no. No va ser mal educat, però si un cregut".  Com a venjança, va decidir fer-los la foto d'amagatotis i penjar-la al seu Instagram amb un text brutal: "Escolta'm perdedor @3gerardpique. Segurament moltes noies en aquesta festa voldrien XXXX amb tu, i jo et vaig veure i immediatament vaig pensar en el meu fill.  ¿Tu qui ets? ¿Un paio que dribla amb la pilota? El karma és una p***  i et mossegarà". Després de deixar anar la bomba, cuerpo a tierra: ha posat el seu compte en privat per un temps degut a l'enrenou. "Han començat a seguir-me molts espanyols que no conec, soc una dona de negocis important a Suècia". Un caràcter fort, el de la Katrin. Sembla la Belén Esteban escandinava: por mi hija mato o lo que sea.

Gerard Piqué con rubia Estocolmo Instagram
La foto i el text de la venjança contra Gerard Piqué / Instagram
Katrin Zytomierska Instagram
Katrin Zytomierska / Instagram

Un nou capítol del culebrot i la peça que faltava del trencaclosques. És aquesta noia de la foto la que ha robat el cor del blaugrana? És La Traviesa C.C.? L'espectacle continua.