La ruptura de Gerard Piqué i Shakira és una realitat. Malgrat els dubtes que molts teníem en un primer moment, el comunicat de la cantant colombiana ha sentenciat una història d'amor que fonia els fans de mig món... i que feia enrabiar l'altra meitat. La parella ja no comparteix sostre, ell fa mesos que viu al seu pis de solter, i el que tenen per davant és un oceà d'incògnites. Hi ha hagut infidelitat o hi ha alguna cosa més? Què passarà amb els nens, Milan i Sasha? Shakira marxarà de Barcelona? I no menys important, qui és la noia ​amb la que festeja el central del Barça? Aquest últim element és objecte de tota mena de comentaris a 'Sálvame', on hi col·labora Laura Fa, una de les periodistes que han sortit a l'opinió pública per donar l'exclusiva de l'any.

La companya de la Laura, Lorena Vázquez, va explicar a El Periódico que la misteriosa jove és "una joven rubia de unos 20 años. Está estudiando y trabaja como azafata de eventos. La aparición de esta joven en la vida de Piqué, podría haber provocado que la pareja viva separada de forma temporal, pese a que desconocemos la naturaleza de la relación entre ellos". També s'està dient que és íntima de la parella de Riqui Puig, habitual de les festes als locals del Carrer de Tuset, i que tots quatre es trobaran a les Maldives. Ara bé, el gran públic no ha vist la cara de la substituta al cor d'en Gerard. I Telecinco està esprement la incògnita a la seva particular manera.

pique shakira portada
Gerard Piqué i Shakira / GTRES

Després d'assegurar que Piqué s'estava veient amb la seva ex, Núria Tomás, el programa de Jorge Javier Vázquez ha contractat una dibuixant especialista en fer retrats robots per oferir una imatge aproximada de la fisonomia de la suposada parella del futbolista. Evidentment han estirat el xiclet fins a l'extenuació, dedicant bona part del programa a engreixar la història. Això sí, de les fotos reals, ni parlar-ne. Almenys de moment. Allà han tingut a l'artista amb els seus llapis perfilant la figura de la noia més buscada, sobreimpressionant un rètol de forma insistent: "Ponemos cara a la azafata rubia de 22 años que ha conquistado a Piqué". 

Jorge Javier Vázquez y Laura Fa con retratista novia Piqué Telecinco
Jorge Javier Vázquez i Laura Fa amb la retratista de la presumpta nòvia de Gerard Piqué / Telecinco

Ja saben que la immediatesa i 'Sálvame' és un oxímoron com una casa de pagès. I tractant-se de la notícia més comentada a nivell mundial, amb més raons. Mentre esperem, com la resta, per veure el dibuix dels nassos, ens quedarem amb les primeres impressions del presentador i la col·laboradora catalana. La descripció és de traca i deixa volar la imaginació. Han dit d'ella que "se lo ha retocado. Lo tiene muy marcado". Vaja. Segur que no parlen dels turmells o dels colzes, ni del color dels cabells. Però ves a saber. Repetien una vegada rere un altra, "¿no te sorprendre que...?". Tothom a casa cridant: "¡El qué! ¡El qué!". 

Retratista novia Pique Salvame Telecinco
La retratista de la nòvia de Gerard Piqué en acció a 'Sálvame' / Telecinco
Gerard Piqué GTRES
Gerard Piqué / GTRES

Finalment el moment ha arribat: "Se llama Carmen", deixava anar Laura Fa. I revelaven la imatge: clavada a Shakira. Els retocs, als pòmuls i als llavis, entenem.

Retratista novia Pique Salvame 2 Telecinco
La retratista fent els darrers retocs / Telecinco
Retrato novia Pique Telecinco
El retrat de Carmen, la nòvia de Piqué, segons 'Sálvame' / Telecinco

Què, sorpresos? I sobretot, què en pensarà Shakira?