L'escàndol ​Corinna té tota la família reial tremolant. La Corona està agonitzant arran de les filtracions que s'han fet de converses entre el comissari Villarejo, en presó preventiva per xantatgista, i l'amant del rei Joan Carles. Unes declaracions molt polèmiques que han fet molt de mal i és que acusa l'emèrit de voler fer-la còmplice d'un delicte de blanqueig i d'estar darrere dels delictes d'Iñaki Urdangarin

Però això no és tot. Els més tafaners també han pogut treure suc d'aquests àudios. Perquè Corinna no només va xerrar de delictes, sinó també de problemes sentimentals amb Joan Carles. Semblaria provat que va demanar-li matrimoni, disposat a divorciar-se. Amb la qual cosa, un dels grans interrogants de la seva història d'amor, que va durar 10 anys, és saber per què van tallar. Va ser la reina Sofia la causant? Doncs no, la tercera persona que va interposar-se entre l'emèrit i l'amor de la seva vida va ser una altra amant. La princesa alemanya explica que el monarca va confessar-li que feia tres anys que li era infidel amb una empresària valenciana, de qui ja tenim un munt d'informació.

sol bacharach rei  Cas reial

Casa Reial

La imatge del rei Joan Carles, més promiscu i corrupte que mai, està molt malmesa. Villarejo ha fet molt de mal a la Casa Reial amb aquestes filtracions, donant força a un munt de veus que ja demanen que facin fora l'emèrit de la família reial

Però mentrestant, què fan els actuals reis? Felip VI no s'ha deixat veure des de llavors, amagat a La Zarzuela sense emetre cap comunicat i ni amb intenció d'escriure un missatge institucional. I Letícia, per la seva banda, segueix com si res. La monarca va presidir ahir un parell d'audiències solidàries, quan ja havia transcendit tot. No va dir res al respecte, somrient molt i lluint un vestit de platja que va donar molt de joc. Els mitjans també van destacar que portés unes arracades Tous, acusant-la d'antiindependentista en donar suport a una marca polèmica.

leticia Tous GTRES

GTRES

Totalment desmarcada de l'escàndol Corinna, la reina no podia imaginar-se que el terratrèmol encara no ha arribat a la seva màxima esplendor. Les últimes informacions apunten que ella podria ser la nova víctima del comissari Villarejo, el que podria suposar un dels majors escàndols de la Corona. Després de l'onada de crítiques que va rebre arran del menyspreu a la reina Sofia davant de la Catedral de Palma, només li faltaria això...

Doncs bé, Informalia no té por de confirmar-ho: assegurant el mitjà que té fonts policials molt fiables que apunten en aquesta direcció. El comissari estaria disposat a tot per ensorrar la monarquia i sortir de presó, anant ara a fer mal a Letícia. Sembla que tindria en el seu poder uns missatges o conversacions gravades amb el compiyogui de Letícia, l'empresari Javier López Madrid. El gendre de Villar Mir ha estat assenyalat com a client de Villajero, sent probable que realment tingués informació compromesa de la Reina.

REINA LETICIA ENFADADA GTRES

GTRES

Afirmen que hi hauria unes converses telefòniques gravades amb el seu amic compartint anècdotes de Letícia i d'altres amb la pròpia Reina parlant per telèfon. Una notícia que d'acabar sent certa suposaria un abans i un després, ja que hem de recordar que l'amic de la monarca està imputat en diversos sumaris de corrupció. Veure-la esquitxada en un escàndol així podria ser clau en l'enderrocament de la monarquia... Veurem aquest moment?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat