En mig de la tempesta Corinna una de les poques figures de Zarzuela que no surt esquitxada és Letícia. Tot el que sigui empitjorar la imatge de Joan Carles eleva la feina de la reina. En Blau ja ha cobert el seu acte oficial de dijous vestida amb un Adolfo Domínguez senzillet, més propi per anar a la platja, de 189 €. Però queda un detall de la seva indumentària per destacar: les arracades són de Tous.

reina leticia tous GTRES

GTRES

En Blau informava fa dies en exclusiva que la Fundació dels joiers manresans va fracassar en la purga independentista i no només no van poder fer fora Pilar Rahola i Helena Rakòsnik sinó que van fer fora els Tous de la seva Fundació. Puigdemont no serà jutjat pel delicte inventat de rebel·lió i Letícia, amiga personal dels Tous i instigadora a l'ombra de la purga anti-indepe, ha marcat imatge davant dels espanyols: Joan Carles té amants i blanqueja fortunes a l'estranger mentre ella es mostra anti-independentista i donant suport a les empreses anti-indepes.

leticia Tous GTRES

GTRES

Quan va esclatar la polèmica Tous va repescar unes arracades de la marca de l'osset i ara ha anat més enllà i ha estrenat unes de la nova col·lecció: "nuevos pendientes con un botón amarillo en la parte superior y una cadena llena de pequeñas bolitas de distintos colores", segons detalla el portal Vanitatis. Són menys aparatoses que les liles Tous de fa 8 mesos:

leticia tous EFE

EFE

Letícia entre Gwyneth Paltrow i Eugenia, la duquessa de Montoro. La reina és la nova dona-anunci de la marca catalana unionista.