L'estiu ha provocat un fenomen curiós a la Família Reial espanyola: la vida de Froilán i Victoria Federica, escandalosos nebots del monarca Felip i fills del pintoresc exmatrimoni d'Elena de Borbó i Jaime Marichalar, s'havia calmat. Cap 'pollo', cap polèmica, cap situació marca de la casa que els retratés per enèsima vegada. La vida a Marbella ha estat una mena d'oasi. La Vic ha estat la més activa i visible d'aquesta dupla, de desfilada d'alta costura a París amb 'papá marinero', o de concerts al festvial Starlite 'perreant' amb Omar Montes, en plan estrella. En quant a Froilán, ni fava. Només ha donat senyals de vida a les acaballes d'agost, en saber-se que ha tornat amb l'exnòvia. La recorden segur: Mar Torres, l'hereva de l'imperi de l'embotit espanyolista El Pozo i aspirant frustrada a influencer. I diem frustrada perquè la primera cosa que ha fet en festejar novament amb el xicot ha estat eliminar el contingut més polèmic del seu compte. 

La relació de Torres i Marichalar ha estat font d'episodis inesborrables, especialment aquella baralla a crits a una terrassa, on en Froilán semblava anar molt i molt excitat. Els excessos del protagonista són llegendaris, com han detallat testimonis propers i més d'una crònica. La germana no es queda enrere. Al final, 'la cabra tira al monte', i no han pogut reprimir la seva ira, altivesa, prepotència i formes deplorables. L'han feta grossa enfrontant-se a la policia per unes infraccions de trànsit, un clàssic.

froilan cara GTRES

victoria federica bar gtres

Froilán i Victoria Federica, parella d'excessos / GTRES

Froilán discutint amb Mar Torres GTRES

Froilán i Mar Torres, quina relació molt sana que hi torna / GTRES

Ai, els cotxes. Quina relació la de tots dos amb les quatre rodes. Són de gustos cars, com el pare, i malgrat ser estudiants (no gaire bons, però molt cars) i de no haver treballat en la vida, es permeten el luxe de comprar-ne models de 80.000€ amb alegria. Clar, són els nets de l'ànima de l'avi Joan Carles, que no et regala mitjons pel teu aniversari, sinó targetes black. I què fas quan puges al cotxàs i vas a fer un vol per la ciutat? Doncs passar-te les normes més elementals de circulació per l'arc de triomf, aparcant on els hi rota. En Froilán va batre un rècord, multat al quart d'hora de l'estrena. Les imatges del que van fer en veure la sanció van donar la volta al món, rient i passant de tot.

No ha passat el mateix aquests dies a Marbella. O sí. Els han multat no una, sinó dues vegades, una a cadascú d'ells. Anaven per separat a un dinar amb amics en cotxes diferents. Apostem a que estaven plens de banderetes espanyoles, herència immaterial de la mare. En arribar a l'indret, el xou: el noi, sobre un pas de vianants. La noia, sobre una parada de taxis. Què va passar? La policia els va sancionar, normal. Els que no ho són, la parella 'royal': segons es llegeix a El Español, "Victoria Federica se puso muy insolente con los agentes, pero de ahí no paso la cosa". Ell, però, va perdre els estreps, mantenint una xerrada "muy subida de tono" i en la que es va posar "muy enterado y empezó a grabar a los policías con su móvil".  Això sí, el que millor retrata al personatge és la frase que va deixar anar a la policia en veure que no el retiraven la multa de 200€. 100% Borbó: "Vosotros no sabéis quién soy yo". I tant que ho saben, nano. I la teva fama et precedeix. La dolenta, és clar, perquè encara esperem un sol motiu per parlar de les seves anades i tornades en termes d'elogi. I aquí seguim.

tuit Froilán multa policia @fonsiloaiza

froilan multa gtres

Froilan cotxe GTRES

Victoria Federica cotxe bandera espanyola GTRES

Victoria Federica cotxe GTres

La difícil relació de Froilán i Victoria Federica amb els cotxes / GTRES

Tots dos al volant són 'too fast, too furious', "massa ràpids, massa furiosos". I too creguts, també. La parella ha tornat a les pistes i crema roda. Quina por, i quina vergonya.