L'endemà que la portada de Diez Minutos publiqués la bronca descomunal de Froilán Marichalar Borbó amb la seva parella Mar Torres, la xarxa ha dinamitat. Els tuitaires difonen les imatges amb la marca d'aigües de dins de la revista. Podeu veure tota la seqüència clicant a aquests tuits:

froilan loco

El noi a qui els amics anomenen Pipe, sembla que ha pipat. Dels molts noms de pila que Elena li va posar hi ha el del seu oncle rei, Felipe. Sabent-se de la Família del Rei munta xous sense vergonya al centre de Madrid: "Mar parecía reprocharle algo a Froilán mientras éste intentaba darle explicaciones. El 'rifirrafe' acabó sacando el lado más espontáneo de Mar que hizo una 'peineta' al sobrino del rey Felipe VI".

Una cosa és la versió rosa del cor i l'altra com reaccionen les xarxes al que semblen: un quinqui i una xoni barallant-se  a un polígon industrial:

froilan cara GTRES

GTRES

Froilán que begui, fumi i consumeixi el que vulgui, però que no faci el ridícul en públic. Si la Corona és imatge, la seva és lamentable. I una dada: si la Constitució no fos masclista i no discriminés les dones en la successió, Froilán, com a fill gran de la filla gran de Joan Carles, seria el proper rei d'Espanya.