Joan Carles segueix filtrant des d'Abu Dhabi que vol tornar a Espanya i algú li ofereix que visqui a casa de la seva germana morta, Pilar. Felip i Letícia no veuen clar que un investigat en tres sumaris judicials per frau fiscal i amenaça de presó pugui viure a Zarzuela. El cas de l'AVE a la Meca, el cas dels milions a paradisos fiscals i el cas de les targetes black segueixen en mans de les fiscalies espanyola i suïssa i l'emèrit serà citat a declarar amb tota probabilitat. El cas més fosc és el de les black perquè afecta la reina Sofia i alguns dels nets. Ara, per primer cop, un jutge filtra quins nets són.

froilan victoria federica EP

Froilán i Victoria Federica, EP

No salta la sorpresa, els dos nets que han tirat de targetes black sense miraments són Froilán i Victoria Federica. Una VISA sense declarar a Hisenda contra comptes corrents a l'estranger en paradisos fiscals a través d'un testaferro mexicà. Segons publica El Confidencial "Froilán y Victoria Federica fueron los que más recurrieron a esta línea de financiación. Las hermanas y sobrinos de Felipe VI habrían cargado numerosos recibos por trayectos en vehículos de Uber, decenas de tiques de compra en El Corte Inglés y otros centros comerciales e incluso recibos de clases de piano, aseguran fuentes cercanas al caso". No es pagaven ni el piano.

victoria federica abraça froilan GTRES

Victoria abraça Froilán, GTRES

L'escàndol serà monumental perquè tots dos fills d'Elena són majors d'edat, imputables, còmplices i beneficiaris directes de delictes fiscals del seu avi. La justícia ja filtra que eren els únics nets que disposaven de diner negre: "Froilán y Victoria Federica fueron los que hicieron un uso más intensivo de esta fórmula de pago. En El Corte Inglés los descendientes del Rey emérito no solo usaron la tarjeta black sino tarjetas cliente de la propia cadena de grandes almacenes con el saldo disponible en la cuenta del testaferro". Tiraven de veta.

froilan victoria federica mascares ep

Froilán i Victoria emmascarats, EP

Emmascarats per delinqüents: es paguen el piano, l'euga de Victoria i les compres de nens rics robant a Hisenda. El que han fet entra dins la categoria de delicte: "Superaría en al menos tres ejercicios los 250.000 euros anuales, el límite para que un fraude a Hacienda por transferencias no declaradas se convierta en delito fiscal". I són 5 anys de presó. La reclamació d'Hisenda pot deixar pas en qualsevol moment a la via penal. I a la presó no hi ha piano.