Elionor i Sofia podran ser moltes coses, però mai no han estat icones de moda. Malgrat els esforços de determinada premsa cortesana, però especialment de la seva mare Letícia, fins fa dos minuts l'ama i senyora de la seva dieta i del seu armari, els resultats no poden ser més decebedors. En aquest sentit, la culpa no és de les dues joves, en principi: la reina n'és la responsable. Però una cosa sí que podem assegurar: podien anar fetes un quadre, sí. Però no hi havia risc d'acabar una jornada amb el vestuari convertit en parracs. Cosa que, si qualla una proposta que llegim a la revista 'Hola!', podria convertir-se en realitat. 

Tenim a una influencer ben famosa en l'estat espanyol, i que fa temps que es fa dir dissenyadora, que acaba de fer tremolar Letícia i de quina manera. Vol vestir Elionor i Sofia, que duguin a sobre les seves creacions. Parlem de Natalia Osona, una madrilenya que és sinònim de polèmica i del postureig més absurd, però que també llueix una medalla a la solapa com a empresària de baixa qualitat. També de baix cost, però amb grans guanys: algunes estimacions parlen d'una facturació milionària, el clàssic 'dame pan y dime tonto'. Una de les especialitats de la criatura són les capses sorpresa. Les ven de diferents preus, mides i continguts. El que no canvia és que sempre amaga sorpreses desagradables. Roba de factura ínfima, que s'estripa amb la mirada, sense gust i sospitosament semblant a la de plataformes de comerç massiu. 

La ropa de NAtalia Osona TikTok
La roba de Natalia Osona / TikTok
Las cajas de Natalia Osona Youtube
Les capses de Natalia Osona / Youtube
DL u506006 054
Natalia Osona / GTRES

La Natalia, que fa uns dies bombardejava les xarxes des de l'hospital, amb actualitzacions constants sobre el seu megadramote personal, "ingresada por agotamiento extremo", s'ha recuperat miraculosament per anar a la Feria d'Abril de Sevilla. És una tradició, li encanta vestir-se de flamenca (un altre motiu perquè Letícia senti al·lèrgia). La revista de la salutació la considera una icona de l'Espanya de 2024, i la recomana a la princesa i la seva germana per actualitzar els seus outfits. El text és d'un hiperglucèmic que tira enrere: "Me encantaría vestir a Kylie Jenner, ya que soy la embajadora de su marca en España y creo que sería increíble. También a Selena Gomez, Hailey Bieber, Kendall Jenner, Ariana Grande... y a la princesa Leonor y a la infanta Sofía. Justo tienen la edad de nuestro público objetivo en la colección de graduaciones y creo que nuestros modelos les quedarían increíbles, les aportarían mucha frescura en sus looks". Mare meva, quina barra i quins fums.

Natalia Osona Instagram
Natalia Osona a Sevilla / Instagram

Elionor i Sofia, per edat, poden ser víctimes fàcils d'aquesta celebritat d'internet especialitzada en el que podríem definir com "trepitjatolls". La van posar a parir quan va anar a viure a Andorra (per evadir els impostos espanyols), també per vestir-se amb robes islàmiques durant una visita a Abu Dhabi. És una reina de l'exhibicionisme, amb una mala fortuna digna d'elogi. Recordin quan va sortejar dues entrades per al concert de Coldplay a Barcelona, per valor de 1100 €, i va rebre el toc d'atenció de la important productora de l'actuació, ja que està terminantment prohibit fer aquesta mena de promocions amb els tiquets dels seus concerts. Com la Natalia entri a la vida de les filles de Felip i Letícia, Espanya tindrà la república a tocar. Ara sí.

Leonor Sofia GTRES
Elionor i Sofia / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!