Sevilla ja està de Feria d'Abril, una de les cites més esperades. La més agraïda, sobretot, perquè a diferència de la Setmana Santa, la celebració és a les casetas o parades del ferial: allà dins no plou gaire. Com a molt, cauen rebujitos. En una d'aquestes casetes la festa era ben grossa, perquè després d'anys de batalla, havien vençut. Parlem d'Ana Rosa Quintana i el seu marit condemnat Juan Muñoz. L'empresari, famós per extorsionar a exsocis i advocats amb vídeos de prostitutes i cocaïna, era propietari d'un d'aquests locals, però una errada administrativa l'havia deixat sense poder utilitzar-lo. La Justícia i l'Ajuntament, ara del PP, li han arreglat el litigi. Calia celebrar-lo. 

Qui passa per la caseta de la família Muñoz, el consort de l'estrella de Telecinco? Doncs personatges de la seva corda. És a dir, gent de dreta extrema i d'extrema dreta. També alguns dels "periodistes" de pitjor reputació del panorama mediàtic En general, ultres. Un d'ells, un cadell de Javier Negre, s'ha pogut retratar amb la seva ídola. Bé, ídola, ídola, potser no. Però prou important per fer-li la gara-gara i pidolar una cadireta al seu univers de programes. Aquest és Vito Quiles, una de les infàmies acreditades en el Congrés dels Diputats, i habitual agitador de conspiranoies, boles i altres.

Ana Rosa Juan Muñoz GTRES
Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz / GTRES

El jove Quiles devia estar flipant: era la primera vegada que el deixaven entrar en un recinte per a adults i no l'engegaven a pastar fang. Exactament el que li passa cada dia al Parlament espanyol, a la sala de premsa o als passadissos de l'edifici: qualsevol representant públic amb dos dits de front rebutja aquest senyor. Però Ana Rosa no és així, clar. El que per a la majoria dels mortals és repugnant i inacceptable, per a ella és... com a mínim, motiu per fer-se una selfie de germanor. "Que viva la Feria de Sevilla. Y un saludo a los amigos de la fachosfera", escriu l'ajuntalletres. Òbviament, l'escena és la riota de la xarxa. Per la senzilla presència dels seus protagonistes, però també per un altre detall. 

Ana Rosa Vito X
Ana Rosa Quintana amb Vito Quiles / X

La ganyota de joia de la presentadora és tan marcada que molts internautes sospiten dels efectes dels abans esmentats rebujitos, que és la barreja del fino o manzanilla amb un refresc de llima-llimó. El kalimotxo sevillà, tampoc  és que hagin inventat la pólvora. Tots dos còctels s'assemblen també en les conseqüències: exaltació de l'amistat... i carona de felicitat particular. Galtes inflades, ulls tancats, somriure exagerat, postura corporal fluixa... Treguin les seves conclusions, com han fet alguns usuaris d'X. 

Ana Rosa X
Ana Rosa Quintana de Feria d'Abril / X

Un detall per acabar: els ultres, tan fatxendes, viscerals i agressius, tracten amb delicadesa els seus tòtems, relíquies i estàtues. En Vito no la toca, ni de lluny. Com si estigués en un museu. Sobretot, el de cera. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!