Cristina, Pablo i Irene Urdangarin són els Borbons que més estimen Catalunya. La infanta perquè va poder emancipar-se de Zarzuela a la capital de Catalunya, on va trobar feina, família i amor. Pablo perquè ha aconseguit fer-se un nom al món de l'handbol tot i que ha hagut de marxar del Barça al Granollers per millorar, i Irene perquè enyora les seves amigues catalanes. A Madrid mai no va tenir el mateix cercle íntim. A banda, la noia de 18 anys vol fer-se un lloc en la restauració i sap que Barcelona és la capital dels millors restaurants de l'Estat. Tots tres han tornat junts a Barcelona, Pablo ja hi viu, de concert per veure Coldplay. A diferència dels altres VIPs, com Piqué i Clara, no van entrar a peu per la porta sinó colant-se com royals. L'únic mitjà que té la foto és EN Blau. EXCLUSIVA:

Infanta Cristina, Pablo e Irene concierto Coldplay Barcleona, foto EN BLau
Infanta Cristina (amb gorra blava), Pablo i Irene a Coldplay, foto EN Blau
Detall foto exclusiva Blau
Detall foto exclusiva Blau

Irene amb cua de cavall, Pablo el més reconeixible i la infanta amagada sota una gorra blava, en primera fila i a peu de pista, una zona ultra ultra VIP. Royals a Barcelona sempre amb privilegis, com per accedir a l'Estadi segons ha explicat Y ahora Sonsoles d'Antena 3: El concert de Coldplay va estar ple de paparazzi i la germana del rei per evitar mirades furtives va accedir amb furgoneta de vidres tintats perquè 55 mil persones no la fotografiessin. "No hay fotos de la infanta y sus hijos en el concierto, la prensa no ha podido tomarlas" afirmava la tertuliana Lorena Vázquez. Més encertat afirmar que ella no té la foto, però EN Blau sí la té. D'entre 55 mil persones era molt difícil que algú no els retratés i com tot el que passa a Barcelona, arriba a mans d'EN Blau.

Pablo Irene Urdangarin
Pablo Irene Urdangarin, GTRES

Segons Vázquez, la infanta i les seves dues criatures, de 22 i 18 anys, van estar asseguts separats de la seva cosina Victoria de Marichalar i Albert Arenas, pilot de Moto2 del qual es va dir que era el seu xicot. Irene, Pablo i Cristina haurien entrat als voltants del recinte -s'entén que al pàrquing- amb una furgoneta d'incògnit. La foto existeix i la té EN Blau, en exclusiva. Pablo, Irene, Cristina, Messi, Antonela, Piqué, Clara, Cesc, Ada Colau... La mare de tos els concerts, quatre Estadis Olímpics de Coldplay amb tots els VIPS catalans i part dels royals. Deu n'hi do.

Altres VIPS

Tres ex del Barça com Piqué, Leo Messi i Cesc Fàbregas, que van cantar Coldplay a cor què vols. Clara eclipsa Antonela? Què més voldria, només que Clara és enxampada per paparazzi i Antonela es cola per la zona VIP sens accedir a peu a l'Estadi com Piqué, Clara i els seus acompanyants.

dl u533163 008 15 630x420
Piqué i Clara a Coldplay, GTRES

Csc Coldplay GTRES

Cesc a Coldplay GTRES

Cesc Fàbregas, Leo Messi amb Antonela i Piqué amb Clara, qui és més elegant? Messi sempre. Com diu Semana"Look casual, Clara Chía con pantalón denim ancho, chaqueta negra y gafas del sol, mientras que él llevaba una cazadora vaquera y gorra de beisbol. En el concierto, también se han dejado ver otros rostros conocidos como Cesc Fábregas y los hermanos David y José Manuel Muñoz, del grupo 'Estopa'. Ya sabíamos que Gerard Piqué es un gran seguidor de la banda liderada por Chris Martin. Le habíamos visto anteriormente en otros conciertos. Concretamente en el año 2016 vibró con la música del grupo británico junto a Shakira. Incluso la colombiana compartió un vídeo en el que ambos cantaban una de las canciones más míticas de Coldplay". Messi es com la infanta, es cola per zones VIP. Piqué a peu.