L'exlletrat del Tribunal Constitucional Joaquín Urias s'ha mostrat escandalitzat amb la decisió del jutge Pablo Llarena de denegar a Jordi Sànchez el permís per assistir a la seva investidura al Parlament, quan és diputat. "El Tribunal Suprem segueix fent política, utilitzant arguments polítics (i morals) i envaint les competències del Parlament de Catalunya...i fins i tot les del cos electoral!. Quina democràcia judicial que ens està quedant!", ha indicat.

Urias critica que Llarena argumenti que si Sànchez assisteix al ple pot tornar a delinquir. "Delinquir parlant i votant en un Parlament?", es pregunta.

Si, en canvi, el jutge el que vol dir és que Sànchez podria delinquir en cas de ser escollit president pel Parlament, l'exlletrat recorda que això no tindria res a veure amb el fet que el candidat fos o no fos dilluns a la seu del legislatiu català. "El Suprem suggereix al partit de Sànchez que presenti un altre candidat. Com si fos feina del Suprem decidir qui és el millor president de la Generalitat", es queixa.

Aquest és el fil que ha publicat l'exlletrat del Constitucional.