Un peruà acusat de robar diners de diversos caixers automàtics a Indonèsia es va escapar d'un tribunal de l'illa de Bali per la finestra del bany i continua escapat al país asiàtic, han informat avui fonts oficials.

L'ambaixada del Perú va confirmar el succés i va assegurar que es troba en "contacte permanent" amb les autoritats indonèsies, els qui han alertat a estacions d'autobús i aeroports de la identitat de l'escapat.

Salazar és un dels tres peruans detinguts al gener per suposadament robar prop de 34.000 euros de diversos caixers automàtics a Denpasar, a Bali, i Surabaya, en les illa de Java, i s'enfronta a una condemna de fins a 9 anys de presó.

Per la finestra

Jose William Salazar Ortiz va ser portat al jutjat per escoltar la petició de condemna dels fiscals i va demanar als agents que el custodiaven permís per anar al lavabo. En tardar més de l'habitual, la policia va trencar la porta i va descobrir que el peruà s'havia escapat per una finestra.

Ismi Rahayu, responsable de Relacions Públiques de la Policia de Bali, va confirmar la fuga, però es va negar a respondre a més preguntes.