Donald Trump Jr. veu l'aposta del seu pare i l'apuja. El fill del president dels Estats Units ha compartit al seu compte d'Instagram un videomuntatge amb imatges de la pel·lícula 'Top Gun' retocades: un aviador amb el rostre del mandatari nord-americà dispara i abat un avió amb el logotip de la cadena de televisió CNN. "Un dels millors moments que he vist", exclama Junior entre emoticones de rialles.

 

One of he best I've seen.  #Repost @oldrowofficial ・・・ Hey @cnn we heard you like memes s p i c y b o i

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on

Això es produeix dies després que el mandatari, que mai no ha amagat el seu menyspreu per la cadena CNN i els periodistes que hi treballen, publiqués un altre muntatge polèmic. Aquest cop es tractava d'un gif on se'l veia a ell en un combat de lluita lliure apallissant un contrincant que tenia el logotip de la CNN a la cara. El va compartir a través del seu compte de Twitter personal, el que fa servir també com a president, i va superar els 300.000 retweets. Anava acompanyat del hashtag #FraudNewsCNN (notícies fradulentes de la CNN).

El president de la cadena de televisió, Jeff Zucker, va respondre en una entrevista al New York Times que no es deixarien intimidar. L'autor del gif, un usuari del portal Reddit, va demanar disculpes perquè no pensava que el farien servir per incitar a la violència contra periodistes. Les imatges eren reals, de la participació del magnat immobiliari en un show televisiu de lluita lliure.