Un home ha matat avui amb un ganivet dues persones a l'estació de Saint-Charles, a Marsella (sud-est de França), abans de ser abatut per militars del dispositiu antiterrorista Sentinelle, ha informat la Prefectura de Policia.

Les forces de seguretat han acordonat la zona després d'aquest possible atemptat.

El ministre francès de l'Interior, Gérard Collomb, ha anunciat que es desplaça al lloc dels fets immediatament, ha assenyalat el departament a través del seu compte oficial a la xarxa social Twitter.

La Policia Nacional ha explicat, també a través de Twitter, que la situació és "estable", després d'haver "neutralitzat" l'autor de l'atac, i ha afegit que el trànsit ferroviari ha estat interromput.

marsella policies efe

També ha instat els ciutadans a "evitar la zona", ja que hi ha una "operació policial en curs", i ha demanat que no es contribueixi a difondre notícies falses.

Segons testimonis difosos per l'emissora pública France Bleu Provence, l'agressor hauria cridat "Allahu akbar" ("Al·là és el més gran") quan ha perpetrat l'atac.

Vehicles de socors s'han desplaçat a l'estació, situada en ple centre de Marsella, i un helicòpter sobrevola el lloc, ha dit l'emissora.