El Vissel Kobe, equip de la Lliga japonesa on juga Andrés Iniesta, ha anunciat la decisió de suspendre durant un mes un altre futbolista del club per filtrar la notícia que l'excapità del Barça no participaria en un partit.

El sancionat, el defensa Shunki Takahashi, va enviar un missatge de text a un amic on explicava que Iniesta no entraria en la convocatòria del duel disputat el passat 23 de setembre a Saitama entre l'Urawa Reds i el Vissel Kobe.

Andres Iniesta Vissel Kobe Japó EFE

L'amic de Takahashi va difondre aquesta notícia a través de Twitter, un fet que va ser recollit per diferents mitjans de comunicació locals abans que es publiqués la convocatòria del tècnic i va suposar "una ruptura del reglament intern del club" en tractar-se d'informació confidencial, segons explica en un comunicat el mateix Vissel Kobe. Tant el club com Takahashi, la sanció del qual va començar a aplicar-se el 24 de setembre, van demanar disculpes als seus aficionats per l'incident de manera pública.

L'exjugador de la 'roja' es va incorporar al club de la ciutat portuària de l'oest del Japó el juliol passat, i des d'aleshores ha participat en nou partits i ha marcat dos gols. L'arribada del llegendari '8' del Barça no ha estat suficient per millorar sensiblement la trajectòria del Vissel Kobe, que ocupa l'onzena posició a la J-League a falta de cinc jornades perquè acabi la competició i només ha aconseguit una victòria en els últims sis partits.