Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, ha rebut a la ciutat esportiva del club el premi a millor entrenador del mes de setembre a la Premier League.

El preparador català va guiar el City, en un setembre pletòric, a quatre victòries en el mateix nombre de jornades de lliga: sobre Liverpool (5-0), Watford (0-6), Crystal Palace (5-0) i Chelsea (0-1), marcant 17 gols i sense encaixar-ne cap.

Després de set partits, el City suma 19 punts -sis triomfs i un empat- i lidera la Premier League per diferència de gols amb els seus veïns del Manchester United (+20 dels 'Citizens' per +19 dels 'Red Devils').

Guardiola, que ha rebut el premi per segona vegada des de la seva arribada a Anglaterra la passada temporada, s'ha imposat en la votació final, realitzada en conjunt amb els vots d'un panell d'experts i aficionats, al portuguès José Mourinho (Manchester United), a l'argentí Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) i al francès Arsene Wenger (Arsenal).

El tècnic de Santpedor succeeix a la llista de guanyadors a l'alemany David Wagner (Huddersfield), qui va aixecar el premi el mes d'agost passat.