El Barça Lassa s'ha imposat al Fraikin Granollers (29-31) en l'últim partit de la temporada de la Lliga ASOBAL. La victòria dels blaugranes serveix perquè tanquin el curs amb un expedient immaculat. 27 victòries en 27 partits és el bagatge d'un Barça que ja fa temps que domina la Lliga amb mà de ferro.

Els vallesans han sortit a la pista amb molta intensitat, sense deixar-se intimidar per un Barça que ja feia quatre jornades que era campió. El Granollers dominava per 3-2 després d'uns primers minuts d'intercanvi de cops fins que els de Xavi Pascual han fet valer la rotació per escapar-se al marcador.

El resultat al descans, de 15-19, era un reflex del que es veia al Palau d'Esports de Granollers. El Barça, sense posar els cinc sentits, era superior a un equip que aguantava per amor propi. El partit ha acabat amb un 29-31 favorable als de Pascual però els dos equips tanquen la temporada aconseguint l'objectiu.

El Barça ha tornat a guanyar una altra Lliga, la sisena consecutiva, i el Fraikin Granollers ha acabat en una meritòria quarta plaça, que dóna accés a Europa.