Tornada dels quarts de final de la Copa del Rei al Camp Nou amb un altre derbi català que promet ser emocionant. El Barça arriba amb l'avantatge en contra després de perdre 1-0 a l'RCDE Stadium davant un Espanyol que va defensar l'atac blaugrana a la perfecció. El segon assalt del torneig del KO s'haurà de convertir en remuntada si el Barça vol ser als quarts de final de la Copa.

Les remuntades èpiques són un plat fort al Camp Nou després del gran partit de la temporada passada contra el PSG que va acabar amb 6-1 remuntant un 4-0 en els últims minuts amb el gol de Sergi Roberto. El Barça arriba al partit després d'oferir una de les seves millors versions en el partit de Lliga al Benito Villamarín, on van superar el Betis clarament per 0-5 amb cinc gols en 45 minuts. Leo Messi va tornar a brillar i això dona ales als seguidors blaugrana per creure en l'eliminatòria.

Pel que fa a l'Espanyol, la derrota contra l'altre equip de Sevilla el cap de setmana per 0-3 al seu fortí és un cop dur de cara a l'eliminatòria contra el Barça. La defensa blanc-i-blava no va estar a l'altura i el Sevilla pràcticament va marcar en cada arribada que va tenir. Partit poc brillant dels pericos que visitaran un Camp Nou disposat a remuntar l'eliminatòria el més aviat possible.

• Últim partit: Betis 0-5 Barça
  • Màxim golejador a la Copa: Jose Arnaiz (3)
  • Ha marcat més d'un gol al Camp Nou en els darrers catorze partits
  • No perd al Camp Nou des del 13 d'agost (Barça 1-3 Madrid, Supercopa d'Espanya)
  • Descartats: Gerard Deulofeu i Denis Suárez
  • Lesionats: Ousmane Dembélé i Thomas Vermaelen

Llista de convocats: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Yerry Mina.