45'

Final de la primera part!

46'

Comença la segona part!

Barça B i Ovierdo comencen la segona part al Miniestadi. Els blaugrana intentaran mantenir el resultat per abandonar la zona baixa de la classificació i escalar posicions.

47'

L'ha tingut l'Oviedo

Córner de l'equip asturià que ha acabat amb una pentinada de Folch al primer pal però Ortolà, molt atent, ha desviat la pilota salvant el gol sobre la mateixa línia.

55'

Gol de l'Oviedo!

55'

Córner des de la dreta de la porteria d'Ortolà que ha culminat amb una genial rematada el central Carlos Hernández. El jugador de l'Oviedo ha saltat més que ningú al primer pal i ha connectat un cop de cap potent a l'escaire de la porteria. El porter blaugrana ha arribat a tocar la pilota però no l'ha pogut rebutjar.

59'

Ortolá salva el Barça!

Xut molt llunyà de Folch que obliga Ortolá a lluir-se per desviar una pilota que era l'1-2. Mals minuts del Barça, que no té la possessió i eixampla la distància entre les línies.

64'

Canvi al Barça

Primer canvi al Barça: Surt el migcampista Sarsanedas, i entra al camp l'extrem Carles Pérez.

70'

Pressiona l'Oviedo

Jugada per la banda esquerra de l'atac de l'Oviedo que acaba amb una rematada de cap de Linares. Cuenca, molt atent, desvia la pilota a córner. Pateix el Barça.

73'

Ocasió clara de Lozano!

El 'Choco' Lozano ha connectat una pilota a la frontal de l'àrea que semblava que anava ajustada al pal però ha canviat de direcció i ha obligat al porter Juan Carlos a reaccionar posant el peu i allunyant la pilota a servei de banda.

75'

Canvis als dos equips

Gerard López mou la banqueta per obligació. Marxa Fali, lesionat, i entra Vitinho. A l'Oviedo entra Mossa per Saul Berjón.

79'

Ningú remata la centrada de Cucurella!

Aleñá activa la transcició del Barça amb una passada a l'espai, cap a la banda esquerra de l'atac. Allà apareix Cucurella per guanyar la línia de fons i enviar una pilota forta i tensa al segon pal. La centrada es passeja per la frontal de l'àrea petita i cap davanter blaugrana encerta a rematar-la.

82'

Una altra per Lozano!

Jugada impecable d'Aleñá a la frontal de l'àrea que supera 2 rivals i filtra una assistència per al 'Choco' que davant Juan Carlos intenta creuar la pilota al segon pal però el porter amb bons reflexos la desvia amb el peu.

87'

Perdona l'Oviedo!

Errada d'Ortolá que posa en un compromís a Oriol Busquets. El davanter de l'Oviedo aconsegueix robar la pilota al punt de penal però el seu xut, completament sol, acaba al lateral de la xarxa.

89'

Xut de l'Oviedo que atura Ortolà

Xut d'Aarón Ñíguez des de fora de l'àrea que atura Ortolà sense gaires problemes.

90+4'

Final del partit!

El Barça B s'entrebanca amb un incòmode Oviedo (1-1)

El filial del Barça no ha pogut passar de l'empat davant l'Oviedo (1-1). Els blaugrana no han estat excessivament superiors al conjunt asturià però han acabat perdonant en un partit en què Arnáiz i el 'Choco' Lozano han estat els millors jugadors.

[Llegeix la crònica del partit]

FC Barcelona

FUTBOL | Polònia ja té el bitllet per a Rússia 2018

Així han quedat els resultats dels primers partits de la jornada europea de classificació per al Mundial de Rússia 2018. Polònia certifica la seva presència al Mundial després de guanyar Montenegro per 4-2. Eslovàquia i Dinamarca es jugaran la classificació a la repesca. Escòcia queda eliminada.

Eslovènia 2-2 Escòcia
Polònia 4-2 Montenegro
Dinamarca 1-1 Romania
Lituània 0-1 Anglaterra
Eslovàquia 3-0 Malta
Kazakhstan 1-1 Armènia