BARÇA B 1
-
OVIEDO 1

FUTBOL FEMENÍ | El Barça es juga la imbatibilitat a un camp complicat

Després de 4 victòries i 23 gols fets en 4 jornades, el Barça visita el difícil camp de l'Ahtletic amb l'objectiu de mantenir el pols amb l'Atlètic de Madrid al capdavant de la classificació de la Lliga Iberdrola. Les basques, de fet, només han perdut un partit, precisament contra les madrilenyes la setmana passada.

Athletic Club 16.00h Barça

FUTBOL FEMENÍ | Gol del Barça!

5'| Gran jugada per banda de Martens Lieke que dribla la defensora i amb un xut potent al primer pal posa el 0-1 al marcador.

Athletic Club 0-1 Barça

FUTBOL FEMENÍ | Segon gol del Barça!

30' | Gol de penal del Barça. Jugada de Barbara Latorre que rep una falta a l'interior de l'àrea i Mariona s'encarrega de convertir la pena màxima.

Athletic Club 0-2 Barça

FUTBOL FEMENÍ | Gol de l'Athletic Club!

33' | Gol del Bilbao. Acurten distàncies les basques amb una rematada de Cirauqui al segon pal. El Barça rep el 1r gol de la temporada a la jornada 5.

Athletic Club 1-2 Barça

NBA | Curry i els Warriors es llueixen a la Xina

Els Timberwolves han donat guerra durant la primera part del partit però no han tingut res a fer quan els Golden State Warriors han recordat que també s'ha de defensar. Curry ha anotat 40 punts en només tres quarts i ha impulsat el seu equip a guanyar davant Minnesota, que tot i la derrota ha demostrat que té un potencial ofensiu considerable.

Golden State Warriors 142-110 Minnesota Timberwolves

FUTBOL FEMENÍ | Descans a Bilbao

Descans | Mitja part a Bilbao. El Barça marxa als vestuaris amb una ventatja mínima al marcador i sense acabar de dominar el joc.

FUTBOL FEMENÍ | Comença el segon temps

45' | Arrenca la segona meitat a Bilbao.

RAL·LI | Nani Roma es situa tercer al Rally de Marroc

El pilot català de Mini ha quedat quart en la tercera etapa i es situa tercer a la general del Ral·li de Marroc.

FUTBOL FEMENÍ | El Barça pateix però venç a Lezama

Les noies de Fran Sánchez han acabat patint per conservar el resultat d'un gol a dos amb què s'ha arribat al descans però ho han aconseguit i seguiran, una jornada més, com a líders de la Lliga Iberdrola. Les blaugrana sumen quinze punts de quinze disponibles i, tot i haver rebut el primer gol de la temporada, el seu balanç segueix essent demolidor: 25 dianes marcades i només una de rebuda.

FUTBOL | El Barça B vol retrobar-se amb la victòria

Després del partit ajornat contra el Nàstic, el Barça B vol retrobar-se amb la victòria per millorar la seva posició a la taula de la Lliga 1|2|3. Els de Gerard López s'enfronten, a partir de les 18.00h, a l'Oviedo, un rival situat a la zona mitja de la classificació. Aquestes són les alineacions del partit:

Barça B: Ortolá; Cucurella, Costas, Cuenca, Daniel Morer; Fali, Busquets, Sarsanedas; Arnaiz, Choco Lozano, Aleñá.

Oviedo: J.C. Sánchez; Cotugno, Verdés, Carlos Hernández, Christian; Forlín, Ramón Folch, Matej Pucko; A. Ñíguez, Saúl Berjón, Toché.

1'

Comença el partit!

5'

L'Oviedo té la pilota

Primers minuts intensos, però sense ocasions clares, sobre la gespa del Miniestadi. L'Oviedo ha sortit amb les intencions molt clares: vol la pilota per intentar fer mal al conjunt blaugrana. El Barça, de moment, fia les seves opcions al contraatac.

12'

Igualtat màxima

Camí del primer quart d'hora de joc, ni Barça ni Oviedo aconsegueixen imposar-se ni en joc ni en ocasions. Ortolá i Juan Carlos, porters local i visitant respectivament, no estan tenint problemes per evitar les poques aproximacions dels seus rivals.

18'

Groga per a Verdés

Per fer una entrada sobre Arnáiz quan aquest l'havia superat a l'esquerra de l'atac del Barça.

19'

A punt d'avançar-se el Barça!

José Arnáiz ha llençat una falta des de l'esquerra de l'atac blaugrana i, tot i que la pilota no ha trobat rematador, s'ha anat enverinant i ha acabat marxant molt aprop de la porteria de l'Oviedo.

27'

Arnáiz desaprofita una falta perillosa

L'exjugador del Valladolid ha provocat una falta perillosa a favor del Barça, però ell mateix l'ha desaprofitat al intentar un xut llunyà que s'ha estavellat contra un jugador visitant.

37'

El Barça demana penal

José Arnáiz, un dels homes més actius del filial del Barça en aquesta primera part cau a dins de l'àrea després d'una agafada d'Héctor Verdés. Hi ha contacte entre els dos jugadors però l'àrbitre decideix no xiular res.

39'

Lozano no connecta amb Arnáiz!

El davanter ha fet una llarga conducció i ha intentat una passada en profunditat cap a Arnáiz que l'hagués deixat sol davant de Juan Carlos. La passada, però, no ha estat precisa i el porter de l'Oviedo ha pogut aturar sense problema.

40'

Gol d'Arnáiz!

40'

Una pentinada del 'Choco' Lozano després d'una passada llarga de Cucurella ha arribat als peus de José Arnáiz. El davanter de Talavera de la Reina, que estava sent un dels jugadors més actius del Barça en la primera meitat, ha conduït la pilota i, un cop dins l'àrea visitant, ha s'ha driblat un defensa i ha superat Juan Carlos amb un xut creuat.