La programació de TV3 va tornant a la normalitat. Encara no s'emet el TN comarques ni el culebrot Com si fos ahir però la resta ja funciona. Un dels programes que no ha marxat mai ha estat el Tot es mou. El programa d'Helena Garcia Melero ha aprofundit cada tarda en la crisi del coronavirus i no ha pogut tractar la seva temàtica favorita: la política. Amb una excepció: Badalona. En 2 mesos de confinament només una ciutat ha fet parlar, la de l'exalcalde Pastor detingut per conduir borratxo i l'alcalde Albiol. Un titular del programa de Melero ha estat criticat des de dins de TV3:

albiol a pesar de tot tv3

TV3

"Albiol, a pesar de tot". Un titular que molts catalans firmarien però que grinyola en una TV pública i un programa que no és d'humor sinó informatiu. A la Comissió de control de TV3 al Parlament Vicent Sanchis contesta amb acidesa els diputats de l'oposició. Ja pot anar preparant aquesta pregunta que li farà el PP perquè des del Departament d'Esports un periodista, Joan Ramon Vallbé, habitual de l'handbol, ha assenyalat el titular com a tendenciós i inapropiat. Amb foto i tot:

joan ramon vallbé TV3

TV3

"Desafortunat, judici de valor, innecessari". Molt inhabitual veure un periodista de TV3 atacant així i a cara descoberta la mateixa TV3. La cadena líder rep de tot arreu, dels partits polítics, de periodistes de fora i ara de periodistes de dins. Pim, pam, pum.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat