TV3 és la cadena líder i s'ha tret de sobre el mantra unionista de ser tele-procés. Porta dos mesos parlant només de coronavirus i segueix sent la cadena preferida pels catalans. Però això no li estalvia les crítiques. Ans al contrari. Les rep i d'ambdues bandes. Diaris com El País i partits com el PSC o Cs es passen el dia posant a parir la línia editorial de la cadena. Ara qui ha fet un tuit fart de veure les mateixes cares a TV3 és un famós columnista independentista, Manuel Cuyàs:

manuel cuyas FAQS TV3

TV3

Cuyàs és habitual de les tertúlies de TV3, com el programa de Xavier Graset Més 324. I ha estat entrevistat com a biògraf de Jordi Pujol al FAQS. Però com a espectador no se sent còmode amb la TV de la Generalitat. I aclareix que no és un problema de la programació durant el coronavirus, que ha reduït els programes. Ve de més lluny: "Quatre mesos fent el mateix programa amb la mateixa gent. TV3 no es pot aguantar". Molt dur i per a alguns seguidors, molt encertat:

manuel cuyas mes324 TV3

TV3

Cuyàs reclama que TV3 s'emmiralli en la resta de TV públiques: la 1, la 2 i betevé. Però a totes hi surten sempre els mateixos i és molt avorrit. L'essència de les TV públiques que depenen dels governs de torn és aquesta: tenir assegurada la feina si no arrisquen.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat