Salta la sorpresa a la quarta ciutat de Catalunya: el candidat Xavier García Albiol torna a ser alcalde pels propers 3 anys per culpa de la falta d'acord entre Guanyem i el PSC, que va haver de fer dimitir el seu alcalde Àlex Pastor per saltar-se el confinament, conduir borratxo i mossegar els mossos negant-se a fer el control d'alcoholèmia a crits de "Usted no sabe quién soy yo".

miquel iceta alex pastor ACN

ACN

Amb aquest paperot, el PSC queda com l'assenyalat per exigir la meitat del mandat davant l'exalcaldessa Dolors Sabater que no ha acceptat més els tripijocs del partit d'Iceta.

albiol basto

La Sexta

Albiol ha plorat, ha donat la mà, ha besat el bastó d'alcalde i s'ha saltat tota la precaució pel coronavirus que haurà de governar no s'escampi a Badalona. Qui està molt enfadat és un famós badaloní: Toni Soler.

albiol alcalde ACN

toni soler

ACN

Acusa el PSC d'aliar-se amb la dreta xenòfoba de Netegem Badalona (de romanesos) que representa Albiol. I furga en la ferida de l'alcoholisme reconegut del socialista Pastor: "Que els socialistes brindin amb Fanta que després passa el que passa". Dur, cru, directe i cert. Pilar Rahola, pel mateix camí i Ernic Juliana, misteriós.

Tots havien apostat per Sabater alcaldessa. Albiol plora. La majoria de Catalunya, també.