L'última pregunta després de 2 hores de Comissió de Control a la CCMA al Parlament se l'ha reservat el diputat de Ciutadans i extertulià de TV Nacho Martín Blanco. ¿Sobre les mancances de la cadena? No. ¿Sobre els diners que costa un programa? No. Sobre Pilar Rahola. Ciutadans no perd mai l'oportunitat de fer el ridícul i fer teràpia pública de les seves obsessions. 

nacho martin blanco CP

Canal Parlament

No pregunta sinó que sosté Blanco al Parlament una barbaritat dictatorial: que cal censurar una periodista. "Rahola representa sectarismo, intemperancia, falta de respeto, llama al rey de España 'facha', es una hooligan del separatismo, no se le puede dar voz en una TV pública. Su sección 'La chapa de Rahola' o 'Aló Rahola' degrada la TV pública". Martín Blanco covard sense Pilar Rahola al davant. 

rahola

TV3

Sanchis: "Pilar Rahola intervé cada setmana al FAQS pocs minuts. Hi ha altres periodistes que hi ocupen més temps: de diaris com El Español o Crónica global... això es diu pluralitat. Li demano que sumi els minuts de qualsevol d'ells que surt tot el programa. Vostè eleva una anècdota i projectant-la a categoria és mentida".

sanchis riu CP

Canal Parlament

Pilar Rahola surt molta menys estona al FAQS que cap altre dels tertulians que hi van. Si a Martín Blanco li sembla més temps és perquè Ciutadans té por de Rahola. No volen contraposar-li arguments . La volen callar.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat